erkeklerde pipi boyutu 

kapat
  1. normal penis boyutu 9.5 cm *ila 14cm arasındadır ve malesef erkekler için bir hayat memat meselesidir. günümüz gençliği tamamen gerçeklerden kaçmış, yalan ve saldırganlığa kaçmıştır. onlara sorarsanız 9cm lik pipi olmaz olamaz türk erkeğine yakışmaz 14cm veya 16 cm de azdır onlar için 20 25 o civarlarda dolaşırlar. sevgili genç erkek kardeşlerim kafanızı pipinizden kaldırın ve hayata karışın. göreceksinizki hayat cm lerle ölçülmüyor.
    #4253059 (aLyowerLak, 19.11.2008 20:37 ~ 20:39)
  2. herkesin en az 20 cm dir. yersen...yeme bence ! *
    #4253064 (pergamon, 19.11.2008 20:38 ~ 20:40)
  3. (bkz: dostum pipi demişsin ama bu yarak çıktı afedersin)
    #4253072 (moby, 19.11.2008 20:40)
  4. (bkz: ideal bir peniste bulunmasi gerekenler)
    #4253085 (www wwwwwwwwww www, 19.11.2008 20:41)
  5. kadın cinsel organının haz alma derinliği 9-11 cm arası iken doğanın erkeğe 20-25 cm penis vermesine inanan gerizekalıların megalomanca, büyük olmasından gurur duyma takıntısıdır.

Aslında büyüklükten ziyade kalınlık kadına çok daha büyük zevk vermektedir. Bu sebepledir ki tecrübeli kadınlar kalınlığa, tecrübesizler büyüklüğe aldanır...

Esasında pipi boyutuyla övünmek isteyen bir insanın boyundan ziyade kalınlığını diline dolaması daha yerindedir.

Bu kadar anti-boy'cu göründük yanlış fikirlere zerketmesin kimseyi evelallah 38.3 cm.** *
    #4253120 (jeff murdock, 19.11.2008 20:50 ~ 20:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

erkeklerde pipi boyutu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkeklerde pipi boyutu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklerde pipi boyutu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkeklerde pipi boyutu. Copyrights of the articles are belong to their authors.