erkekler icin gecerli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulkeyi terketmek icin gecerli nedenler
  2. birini oldurmek icin en gecerli sebep
  3. erkekler icin kurslar
  4. erkekler icin sac modelleri
  5. erkekler icin kullanilan terimler
  6. erkekler icin sevisme yonetmeligi
  7. erkekler icin acilmis basliklar
  8. erkekler icin dekolte bolgeleri
  9. erkekler icin askin olcusu
  10. kadinlar erkekler icin yaratilmistir

© 2008 - uludağ sözlük

erkekler icin gecerli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkekler icin gecerli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkekler icin gecerli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gotunden ukte uyduran yazar » demet evgar » ricardo diaz » osmanli da oglancilik » genelevleri tren garina yakin sehirler » anadolu karikaturculer dernegi » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » how i met your mother » universiteyi bakire bitirebilen kiz » yengec burcu » dokuz aylik » metroda yuksek sesle sarki soylemek » kucuk prens » never neverland » fikirsel flort » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mini etekliye donup bakmayan erkek » lozan » allah » the truman show » sadettin kanyak » kufur » cumhurbaskaninin cern ziyareti » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » classroom 3 » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » asilma fetisi » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » state id » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » dengesizlik