erkekler bok aglamaz 

kapat

1. ...hem de deli gibi ağlarlar.
    #388283 (selmagezinir, 30.06.2006 22:42)
  2. (bkz: erkekler ota boka ağlamaz)
    #388284 (whynot, 30.06.2006 22:43)
  3. hiçbirimiz erkek değilmiyiz acaba.*
    #388287 (ireland, 30.06.2006 22:44)
  4. erkekler aglamaz sözüne cevap niteliginde cümledir. dogrudur. erkekler aglar, sadece gözleriyle degil gönülleriyle de aglarlar. erkekler aglar ama esasli aglar, cok cani yandiginda aglar, dayanamadiklarinda aglar belki de bu nedenle bir erkegin aglamasi daha fazla etkiler insanlari.
    #1476490 (KoPuSh, 31.03.2007 19:55)
  5. deli yürek dizisinden konuyla alakalı bir türkü için;
    (bkz: yigidi gul aglatir gam oldurur.)
    #1476526 (e7000, 31.03.2007 20:01)
  6. en büyük şait ebendir.*
    ebe: insanı ilk ağlatan değerli şahsiyet.
    #1476533 (SHASHKIN, 31.03.2007 20:03)
  7. insan olan ağlar, bunun cinsiyeti yoktur. eğer kişi ağlamıyorsa daha büyük sorun var demektir.. ağlamak bir şekilde kişininin içini boşatmasıdır... kelimelerle ifade edemediği şeyleri göz yaşıyla anlatmasıdır...

- ben her gece ağlardım ve tek tanık yastıktaki senden kalan boşluktu...
    #1476541 (fatal, 31.03.2007 20:05)
  8. ağlamaz laynnnn.. diyerek yırtınıp yırtınıp sonunda sinirinden ağlar vaziyette salya sümük, "ağlar mına koyem" diyenlerini bile biliyorum.
    #1476573 (trablus, 31.03.2007 20:13)
  9. ... ''tuzlu su ağlar'' şeklinde bir amerikan esprisinin de yapılabileceği başlık.
    #2178990 (basri, 22.08.2007 18:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkekler bok aglamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkekler bok aglamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkekler bok aglamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkekler bok aglamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » rapper ninja » husye » nice kelimesini nays diye okumak » ermeni tehciri » youtube nin turkcesi » kiro kadin modeli » radyo limon » kumanlar » yaran yanlis okumalar » feniletilamin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » star wars » vanilla sky » aziz yildirim » tanimadigim ten » erbain » entry dogum yapti » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » scott prendergast » entry ve nick uyumu » guzel kizin yanindaki cirkin kizlar