erkekler basit seylerden hoslanir mesela kadinlar 

kapat
  1. "dünyanın en basit yaratğı kadınlardır ama bu basitliği çözebilecek bir erkek henüz yaratılmamıştır" demiş bir zat-ı muhterem. ki bence haklı...
    #3497455 (balabey, 05.06.2008 14:56 ~ 31.08.2008 12:07)
  2. basit erkeklerin muhattabıdır basit kadınlar. ancak para , pula , ihtişama aldanıp kanan kadınlar mantık evliliği yapıyorum kisvesi altında sahtekarlıklarına kılıf bulurlar. zaten bu kılıf bulanlar gençlik dönemlerinde çok kılıf eskitmişlerdir. sevginin saf , duru ve hayatın en önemli unsuru olduğunu düşünerek hareket eden insanlar her zaman mutludur. erkekler için kadın demek parasının veya onun getirdiği maddeselliğin kölesi olmuş zihniyetin uzağında bulunan kavramdır. erkekler için basit kadın demek bu maddeselliğin kölesi olmuşlukla eş anlamlı. zaten beni terkettin beni kullandın beni attın diye zırlayan kadınların çoğu erkeğine sadece parası için değil kendisi için onun yanında olduğunu hissettirememiştir. zaten hissettiren o erkeğin kadını olur. para dediğin nedir elinin kiri. işte böyle bir basitliğe indirgenirse olay kolayca anlaşılır. bu kadar basit bir şekilde elde edeceğin kadın senin kadının olabilir mi. basit kadın olur. yani basit erkeklerin basit kadını olur. sadece parası için onla birlikte olduğunu bile bile evlenen ve eşinin mantık evliliği kılıfını üzerine geçiren erkek basittir. hemde bayrakla , kılıfla önde koşanıdır.*

edit: zat-ı muhterem ben çözdüm sen oku.

(bkz: uzun entrylerin okunmaması)
    #3497479 (butun sifatlari tamlarim, 05.06.2008 15:05 ~ 15:08)
  3. kadinlar bir cicektir saksilarinda adam gibi oturmalidirlar zihniyetinin örneği basit ve sığ bir cümle.
    #3497502 (otep shamaya, 05.06.2008 15:10)
  4. "kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela para" şeklinde değişik bir önermeye konu olabilir diğer bir önerme.

not: bilim adamları araştırmadan konuşmaz.
    #3498044 (isvicreli bilim adami, 05.06.2008 17:02 ~ 17:21)
  5. HERHANGi BiR ÖNERMEDiR.

ERKEKLER DE BU BASiTLiKLER iÇiN BAZEN BiRBiRLERiNi BiLE ÖLDÜREBiLiRLER. KOMiKTiRLER.
    #3498049 (ParaNtez, 05.06.2008 17:04)
  6. ve o basit şeyin cinsel organı için kendilerini maymun ederler, bir sürü başlık açarlar diye tamamlanacak önerme.
    #3498054 (ynglan, 05.06.2008 17:06)
  7. ve o basit seyi kapabilmek icin yapmadiklari numara kalmaz.
    #3498072 (tiremisu, 05.06.2008 17:11)
  8. ve o basit şeyden yüz bulunamayınca apır sapır başlık açarlar, bazı yaratıklar diye tamamlanabilecek önerme.
    #3498080 (unique270, 05.06.2008 17:13)
  9. tersten okunduğunda daha gerçekçi olan ifadedir.

kadınlar mesela hoşlanır şeylerden, basit erkekler.
    #3498085 (yuzyillardir akan cesme, 05.06.2008 17:15)
  10. kime gore neye gore önermesi. her erkek basit şeylerden hoşlanmadığı gibi her kadın da müthiş derinliğe sahip, şiirlere konu olacak yürekte değildir.
    #3498094 (meredith, 05.06.2008 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

erkekler basit seylerden hoslanir mesela kadinlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkekler basit seylerden hoslanir mesela kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkekler basit seylerden hoslanir mesela kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki darbeciler » kurdistan » engin nursani » ogrenciye para bozduran esnaf » tuncay guney » pakette kalan son sigara » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » playboy » google » hakeme kafa atmak » aktutun karakolu ve altinova olaylari » classroom 3 » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » anlik istihbarat » qube » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cikolatali gofret » sehit askerin vasiyeti » nou camp » california state university » erkek ezmesi » okuze bakan tren » ruh » aglayan erkeklerin duygusuz bakislari » immortal » italik yazasim var » duvarda cis izleri » dalgali sac » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » sikil sikil nereye kadar