erkekle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hic erkekle cikmamis kiz
  2. bakir erkekle evlenmek
  3. evli bir erkekle yatmak
  4. optugu ilk erkekle evlenen kiz
  5. hoslandigi erkekle konusamayan kiz
  6. internetten 230 erkekle tanisan kiz
  7. evi olmayan erkekle evlenmeyen kiz
  8. daha once 26 erkekle cikmis kiz
  9. erkekle alisverise cikmak
  10. sevdigi erkekle sevisemeyen kiz

© 2008 - uludağ sözlük

erkekle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkekle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkekle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » fotograf » 13 ekim 2008 » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » philosophia » dogubayazit » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » biz adanaliyik kebabi severik » entry eksilerken godfather theme dinlemek » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » hayatta anlik mutluluk veren seyler » fanatizmin hastalik haline gelmesi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » aybars lebib » cocukken yapilan salakliklar » live forever » ask acisi ceken erkek » teknik ogretmen » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » yaran olaylar » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » ardini dovdurmek » borsa dusunce uzulen yurdum insani » mardin » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl