erkekle degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevdigi erkekle degil baskasiyla cikan kiz
  2. hic erkekle cikmamis kiz
  3. internetten 230 erkekle tanisan kiz
  4. bakir erkekle evlenmek
  5. optugu ilk erkekle evlenen kiz
  6. evli bir erkekle yatmak
  7. sevdigi erkekle sevisemeyen kiz
  8. daha once 26 erkekle cikmis kiz
  9. evi olmayan erkekle evlenmeyen kiz
  10. erkekle alisverise cikmak

© 2008 - uludağ sözlük

erkekle degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkekle degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkekle degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dayanilmaz hafiflik » kurtlar vadisi pusu » melankoliye baglamak » taze gelin » tanriya ayar vermek » entry ve nick uyumu » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » yumusatilmis kufurler » biravekahve » ilkler yagli gevrek » neyzen tevfik » gunun sozu » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » bir hakan balta ya sap olamamak » kizlara karsi onyargili olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biraz da gulelim » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » yaran yanlis duymalar » sozlukteki teroristler » beyinsiz » iphonealma com » loose heart » terorun kokunu kazimak icin oneriler » gecmisle hesaplasmak » the lord of the rings » pusu ve pusa karsi koyma egitimi » oyunlu hesap makinesi » hurruyet h ile baslar ve e ile biter » 90 larda cocuk olmak » lock