erkek yurtlarinda sadece mac izlenen televizyon 

kapat

1. Genelde erkek öğrenci yurtlarının kantinlerinde bulunan Dijitürk bağlantılı televizyondur.

Keşke alelade bir gün olsa alelade şeyler için yazı yazsak ama bugünün önemli olaylara gebe olduğunu nereden bilecektik ki?

Uzun zamandır yazmak istediğim fakat tümüyle kişisel sebeplerle içimde kalan konudur erkek yurtlarındaki televizyon.

Belki bu yazıdan sonra bi şekilde beni tanıyan ve aynı yurtta kaldığım biri beni bulup iyi bir fırça çekebilir ama durumun ciddiyeti bu gün son noktaya ulaşmıştır ve bu sebeple hiçbir surette yazacaklarımın dozunu düşüremem.

Konuyu kısaca özetleyelim:

Saat 18,40 sularında elimde gazetem ana haber bültenlerini izlemek üzere kantine indim. Her ne kadar yurt ahalisinin TV'yi hangi amaçlarla kullandığını bilsem de, 14 Nisan 2007 günü, Türkiye tarihinde unutulmayacak önemli olaylar vuku bulmuştu.

"Belki" dedim. Biraz duyarlı insan olursak ses çıkarır haberleri açtırırız.

Hayır. Olmadı. Kantinde toplanan herkes Beşiktaş maçını izlemeyi, o gün toplanan 300 binden fazla insanın söylemek istediklerinden, daha 8-9 yaşındaki 50 çocuğun geçirdiği kazayla ilgili son gelişmeleri öğrenmekten daha önemli görüyordu.

"Öss'yi kazanmakla öküzlük geçmez ki" dedim. Gittim.

Evet. Öss'yi kazanmakla öküzlük geçmiyor. Geleceğin mimar, mühendis, öğretmen ve doktorlarının bir arada bulunduğu tam 600 kişilik yurtta Türkiye'deki gelişmeleri merak eden kimse yoktu.

Sonuç için cümle bulamadım.
    #1527282 (cnkt, 14.04.2007 20:20)
  2. hayatı futboldan ve kurtlar vadisinden ibaret sanan tipler çoktur. milli maç olur, eyvallah, bu hepimizin davası. fakat belli bir kesimin taraftarları, -ben yalnızca orada beşiktaş maçını izleyenleri kastetmiyorum, galatasaray'ın veya fenerbahçe'nin maçı da olsaydı aynı durum yaşanacaktı- bütün bir yurdun öğrencilerinin haberleri izleme hakkına engel olamaz ya da en azından olmamalıdır. ha bir de şu kurtlar vadisi olayına değinmek gerekirse; birader izle, ona lafım yok ama cuma sabahları millete attığın o polat alemdar tripleri de ne oluyor? başımdan şöyle küçük bir olay da geçmişti: yine bir cuma sabahı bizim sınıftaki elemanlardan biri bana "olum dün akşamki o kurtlar vadisi neydi öyle yaaa, polat şöyle yaptı böyle etti... ben ise "olum ben izlemiyorum bana anlatma boşuna" gibi bir cevap vermiştim. arkadaş ise sanki yangın çıkmış gibi, panikle sınıftaki diğer erkeklerin yanına koştu ve dalga geçercesine: "olum psycho kurtlar vadisi'ni izlemiyormuş lan, duydunuz mu?" gibilerinden bir laf etti. ben ise o adama kendi kurduğu kurtlar vadisi'nden ibaret dünyada yaşadığı için acıdım.
    #1527355 (psychofobia, 14.04.2007 20:42 ~ 20:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek yurtlarinda sadece mac izlenen televizyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek yurtlarinda sadece mac izlenen televizyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek yurtlarinda sadece mac izlenen televizyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek yurtlarinda sadece mac izlenen televizyon. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » fetoscular el kaldirsin » arzu » kuzey dogu dakota » maintain » prison break » kevin costner » incecikten bir kar yagar » patronu bizim oglani cok seviyor » opusurken gozleri kapatmamak » cevik kuvvet sube mudurlugu kopek egitim merkezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » whammy » solun ebedi muhalefeti » ibrahim kaypakkaya » birkac fransiz kadin tanimistim » belmondo » jorjet » giovanni bellini » excel in puf noktalari » godaddy » 6 nci hudut alayi