erkek yurdu karsisina kiz yurdu acilmasi 

/ 3
kapat
  1. boyle bir durumda olası facianın önüne kimse geçemez. yurdum öğrencisi hiçbir yasağı dinlemez. gerekirse köprü kurar yine kız yurdu ile iletişim kurar.
    (worldlike, 31.03.2006 18:09)
  2. (bkz: alan memnun veren memnun)
    (Eqin, 31.03.2006 18:14)
  3. ortaya kreş acılmasıyla sonuclanacak ilginç bir olay.
    (işletmen, 20.04.2006 23:53)
  4. ögrencilerin sevindirik olabilecegi durum.
    (feyza, 13.07.2006 15:57)
  5. dürbün, teleskop satışlarını arttıracak olay.
    (aabi, 13.07.2006 16:00)
  6. yurt hayatını herkes için daha çekilebilir hale getiricek eylem.
    (broadcastonwax, 13.07.2006 16:01)
  7. ortaya gerilen dikenli telinde pek işe yaramayacağı durum...
    (aquantass, 13.07.2006 16:02)
  8. (bkz: ege üniversitesi öğrenci yurtları)
    (yoga yapan mistiq kedi, 13.07.2006 16:02)
  9. gorukle'de sık sık karşılaşılan durum.
    (wolfshade, 13.07.2006 16:03)
  10. (bkz: misilleme)
    (beyazyelkenli, 13.07.2006 16:04)
  11. iki yurdunda ortak kullanımını hedef alan proje.kaynaşmak ve tanışmak için beklenen hadise.gelinim olurmusun evinin kamerasız ve kaynanasız versiyonu...
    (darkerway, 13.07.2006 16:14)
  12. herkesin hayali.
    (ilteber_selim, 13.07.2006 16:30)
  13. deniz manzarasını solda sıfır bırakabilmesi muhtemel hadise.
    (blacksoul, 13.07.2006 16:34)
  14. +abi karşıya kız yurdu açıyorlarmış...
    -hangi karşıya lan
    +abi bizim yurdun karşısına
    -espri hoş ama biraz daha geliştir...
    +abi anlamıyorsun.vallaha acıyorlarmış
    -deme lannn...
    +abi sonunda anladılar ne kadar abaza oldugumuzu
    -hössst hayvannnn
    (feri kacmıs iki goz, 13.07.2006 16:41)
  15. arz talep meselesidir. tam ortaya da bir cafe koyarlar, işletme mis gibi olur.
    (benden yazar olmaz, 13.07.2006 17:18 ~ 17:19)
  16. erkek yurdunda carsaflarin daha sik yikanmasina sebebiyet verecek durumdur.
    (tatasoy, 13.07.2006 17:19)
  17. -abi koş lan karşıya kız yurdu açılmış!!!
    -eahhhhhh!cennete düştük lannnn,serap görmüyon dimi??
    (uyku tulumum ve ben, 13.07.2006 18:55)
  18. (bkz: ataturk ogrenci sitesi)
    (ozsaycan, 13.07.2006 19:00)
  19. açılsın ya da açılmasın kız yurtlarının önü zaten dolu olduğu için pek farketmeyecek olan durumdur.yine de işleri pratikleştirmesi açısından güzel olur.
    (hakande84, 13.07.2006 19:48)
  20. bir ara kocaeli belediyesi'nin vinsan'daki yurdu da bu durumdaydı ve kantin ortak mekandı.o zamanlar herkesin şıkır şıkır damladığı kantin, akp'nin belediyeyi ele geçirmesi ile pijamalı teyzelerin işgaline uğradı.demek ki neymiş, pijamalı teyzeler istemiyorsak yurdun erkek kısmını kapamayacakmışızz...
    (mualla, 13.07.2006 20:08)
  21. + ver şu dürbünü bana artık
    - hayırr, dur biraz daha, verengül kopçaları açıyo
    + neee!! ben de bakcam !
    - yaa dur yaaa
    + tamam paylaşalım aleti, sağ göz senin sol göz benim
    - ii, hadi bakalım
    + olm bu kızda manyak potansiyel var diyodum, bak görüyo musun ?
    - bak cama yanaşıyo, elinde bi şey var sanırım
    + aaa evet
    - sniper lann bu..kaçç, kaaççç !!!
    (scarab, 13.07.2006 20:09)
  22. kızlar için son derece gülünç olabilecek durum.
    düşünsenize bi, sabah uyanıp perdeyi açtığınızda, karşı binanın cam önlerine toplanmış, çizgili sümerbank pijamaları ve dürbünleriyle bekleyen, yüzlerce abazanla karşı karşıyasınız... üstelik, gidilen her yerde, sınıfta, yemekhanede, cafede, kütüphanede sabah camda bekleşen çizgili pijamalılardan en az bi tane çıkıcak karşınıza.
    (parkinson, 13.07.2006 20:16)
  23. üniversiteyi ilk kazandığım sene, yok atılıp döndükten sonraki ilk sene özel bir yurtta kalıyordum. Devamlı geyiği dönerdi, "Abi kebacının yanındaki bina kız yurdu olacakmış" , "abi kız yurdunu gördünüz mü kızların hepsi afet" , "Baba kızların akşam yemeğine ispanyol sineği karıştırıyorlarmış" "moruk dün bir tanesi beni odaya aldı" şeklinde pireyi deve yaptılar. Herkesin beklentisi öyle büyüktü ki yurdum öğrencilerinin kafasında kızlar birer zevk orospusu oldu çıktı. Akşam yemeklerinden sonra volta atmak gibi bir adet yerleşti bünyelere. yurtta Sigara zaten yasak, "hocam sigara içicez" bahanesiyle yurttan çıkan soluğu yurdun karşısında alıyordu. Şahsen hiç muhattap olmadım böyle fani şeylerle. zira abiler sağolsun beynimi yeterince yıkıyorlardı kızlarla. yani "aman şöyle yap mala vurursun", bak şöyle ayarlarsının telkinlerinin aksine , "Şakirtcim kızlardan uzak dur" "ahlaksız kızların bacakları cehennem odunu olacak" "Kızlar bu devrin deccalidir" gibisinden zırvalar nakşediyorlardı beynime.

empoze ettikleri fikirler kafamda resmen vücut bulmuştu, bir dönem kızların erkekleri eve atan, onların bekaretini alıp arkadaşlarına "bugün şu çocuğa çaktırdım hahaha" gibisinden dalga geçen alçak/ahlaksız yaratıklar olduğunu düşündüm. Abiler sağolsun, bir dönem aseksuel olarak yaşadık yani. Bu arada bizim yurdun cinselliğe aç, anadolunun bağrından kopup gelmiş bünyeleri iyice zıvanadan çıkmıştı. kazanlarda kaynatılan çorbalara kürekle şap katılmasına rağmen hiçbiri bana mısın demiyordu. Hele Yurtta vuku bulan kızlar yurdu efsanelerinden sonra iyice cozuttular. gece karanlığında karşı apartmanların pencerelerindeki dişi sayısını yanılmadan verebiliyorlardı. göz aşinalığından hepsi birer ayaklı Termal kameraya dönüşmüştü anlayacağınız. hatta Kimisi yılların birikimiyle karşı mahalledeki bilmem ne apartmanının bilmem kaçıncı katındaki salona bakan balkonda kaç kız öğrenci kaldığını tiplerini de tarif ederek bizi şaşkınlığa uğratıyorlardı. kolay değil tabi onca sene "abi üniversiteye gidiyim şöyle olacak" "üniversite de kızlar veriyormuş" geyikleriyle yaşadığından mutasyon geçirmiş artıkın.

öğrencilerin niyetini öğrenen abiler sigara içmeye de çıkarmıyorlardı. günler böyle geçip gitti, sene sonuna doğru "Abi senin bacaklar pek tüysüzmüş" "ya banyoya girecem, hami arkamı keseler misin" sözlerinin ortaya çıkmasıyla, yurt belletmenleri baya tedirgin olmuştu. biraz hava alsınlar, beyinlerine kan gitsin şeklinde özetlenebilecek alınan toplu kararla sigara iznimiz çıktı. ilk iş olarak yurdun önüne gittik, yani ben gitmedim arkadaşlar gitti ben sadece, "abi arkadaşlayız" diyebilmeleri için yanlarında bulundum. zira kızların yurt bekçisinin bu haliyle "12 abazanın temsili yurt işgali" ni birebir yaşayacağına emindik. Gittik gördük velhasıl kelam (veni-vidi-vici). öyle ahım şahım bir durum olmadığına kanaat getirdim ben. zira yurdun kızlarına teklif edeceğime oda arkadaşım nuset'e teklif etsem, belediye otobüsündeki serserilerin laf atma olasılığı daha yüksek olur diyebilirim. öyle paçoz, öyle pejmurde olmuşlar ki anlatamam size. ispanyol sineğine yoruyorum tabi ben bunu. ya da şaptan dolayı gözümüze perde falan inmişte olabilir.
    (zabalayn, 17.10.2006 20:23 ~ 27.10.2006 16:49)
  24. erkeklerin "abaza hareket engellenemez" diye bağıracakları durumun sebebi olacaktır.
    (darwen, 17.10.2006 20:29)
  25. taklit alain delon enflasyonuna sebeb verecek olan durum.
    (mulayim, 17.10.2006 20:30)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tv de ikinci kez » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » universitede sigaraya baslayan genc » acitsa bile sevmek » fairouz » yarisma odullerinin uc ay sonra verilmesi » gelin mi kaynana mi » bir bebegin gulusu » ilker yasin » merhametten maraz dogar » www wwwwwwwwww www » ismail yk » sey » fibonacci » tower blaster » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » tuvalet yazilari » sozlukle ilgili istekler » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » felegin cemberini belinde ceviren insan » this old house » sakaryaspor » edward norton un imana gelmesi » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » sarki desmek » turk kahvesi » entry ve nick uyumu » arwen » sakizim dustu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa