erkek yazarlari rahatsiz eden basliklar 

kapat
  1. bayanların sırf erkekleri kötülemek için açtığı konular olabilir bunlar. gerçekten eleştirmek içinse tamam eleştirin ama sırf kötülemek içinse pekala rahatsız oluyor bundan erkekler.
    #2869614 (puLLuk, 20.01.2008 21:04)
  2. (bkz: turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi)
    #2869641 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 20.01.2008 21:07)
  3. erkekler rahatsız olmaz.
    #2869643 (ekinoksah, 20.01.2008 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek yazarlari rahatsiz eden basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek yazarlari rahatsiz eden basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek yazarlari rahatsiz eden basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek yazarlari rahatsiz eden basliklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » passion s killing floor » cin cagirmak » anlamazdin » ismail acar » diego armando maradona » engelsiz aslanlar » ilgi cekmeyen baslik acmak » birkac fransiz kadin tanimistim » erman toroglu » barutyiyici » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » elektrogitar » nocturnal concerto » uludag sozluk moderasyonu » omri floman » galatasaray kurek takimi » i know what you did last summer » eser yenenler » heroes » hayatimizi kolaylastiracak formuller » serhan sesen