erkek yazara laf atan bayan yazar 

kapat
  1. yazdığı zeka ürünü entrylerle kendine bayan fanlar yaratmış erkek yazarın muhattap olmak zorunda kaldığı kişiler. yalnız önemli olan seviyedir.

not: utangacım, fazla kıpırtı yarattırıcı mesajlar yollamayın. hepinize yetecek kadar yerim var. gönlümde.
    #2876576 (sanirim osurdum, 22.01.2008 00:22)
  2. (bkz: atma recep din kardesiyiz)
    #2876638 (dancing in the moonlight, 22.01.2008 00:33)
  3. erkek yazarın yazdığı entryleri beğenmeyip özelden laf atan bayan yazardır. bu arada kişiler birbirlerinin cinsiyetlerini nasıl anlıyor orası garip. herhalde baya bir takip ediyorlar entryi ki kişinin cinsiyeti ortaya çıksın.
    #2876644 (ben hep 17 yasindayim, 22.01.2008 00:34)
  4. mesaj attığı yazarın cinsiyeti umurunda olmayan kızdır; erotik fantezilere değil, zekaya, düşüncelere önem veren kişidir.
    #2880132 (annabell lee, 22.01.2008 19:30 ~ 19:59)
  5. uludağ sözlükte bayan yazar olmadığı için,büyük fantezidir.Zaten sözlükte bayan yazar olsa istatistiklerde cinsiyetlere göre yazar dağılımı istatistiği olur.Bayan yazarsayısı 3,5 olduğundan yok böyle bir istatistik.

istatistik yer alsa sanırım şöyle olur.

sözlükteki erkek yazar sayısı : 4500
    sözlükteki bayan yazar sayısı : 3

e o zamanda kim kalır sözlüte, hepimiz şurada bayan belki vardır diye yazmıyor muyuz *
    #2880159 (ben bugun bunu gordum, 22.01.2008 19:35)
  6. laf attığı kişinin erkekliğinin nickinde olmadığını anlamış olan yazardır. (ki benim nickim bayan gibi görülse de erkek de olabilirim değil mi) *
    #2880167 (lolita lempicka, 22.01.2008 19:36)
  7. kendini facebook aleminde deşifre etmiş, elinde bira bardağıyla poz veren erkek yazara sulanan bayan yazardır. tabi bizim kendini deşifre etmiş yazarımız, hemen kızın üzerine atlayacaktır fakat onun kız değil ibne olması ihtimali de vardır. evet evet bu aynı zamanda seovi de olabilir.
    #2880176 (ben hep 17 yasindayim, 22.01.2008 19:37)
  8. (bkz: beri gelsin)
    #2880189 (agzini kirdigim, 22.01.2008 19:39)
  9. sonra utanmadan asl diyen yazardır. hatta msn bile istemiştir. ahlaksız. cık cık. ne günlere kaldık, bizim zamanımızda böyle miydi?
    #2880205 (tatlı su levregi, 22.01.2008 19:40)
  10. bunların bir de yazarın iki entry sini okuyarak erkek olduğunu sanıp saçmalayan türevleri vardır ki akıllara zarardır.
    #2880221 (esens, 22.01.2008 19:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek yazara laf atan bayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek yazara laf atan bayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek yazara laf atan bayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek yazara laf atan bayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » oneqeno » lost » tabu diyaloglari » dise dolgu yaptirmak » msn iletileri » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » palladyum » bursa daki yeni belediye otobusleri » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek » carsaflilarin chp acilimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dogancay muzesi » ali lukunku » bluevelve » mahsun kirmizigul » tanriyi kim yaratti » kassbohrer » romain duris » gunde elli kez ciftlesen aslan diyaloglari » hayatin gercekleri » chris paul