erkek olsam ibne olurdum diyen kadin 

kapat
  1. maksadı ve halet-i ruhiyesi henüz anlaşılamamış olan , erkek olmayı ve ibneliği aynı potada eritebilen kadındır.
    #2425996 (KIZILMASKE, 04.10.2007 14:18 ~ 14:25)
  2. erkek uzvunun tadına doymamış kadındır. halinden mutlu olduğunu belirtmek amacıyla söyler.

+ erkek olsadım ibne olurdum.
    - nerden çıktı şimdi bu?
    + hastasıyım.
    #2426009 (ankarakarakedisi, 04.10.2007 14:21)
  3. anal ilişkiyi seven kadındır.
    #2426020 (korn, 04.10.2007 14:22)
  4. kadin olsam fahise olurdum diyen erkekle eşdeğer kadındır.
    (bkz: halamın bıyığı olsa amcam olurdu)
    #2426034 (portakalda vitamin, 04.10.2007 14:24 ~ 14:30)
  5. kadin olsam fahise olurdum diyen erkeğin penis kestirme ameliyatı sonrası demecidir.
    #2426043 (deatly, 04.10.2007 14:25)
  6. oturmamış kişiliklere bir örnek daha. gün geçmiyor ki birileri çıkıp hayatta olmayacak şeyler söylemesin sevgili seyirciler. şu hayatta bir halt becerememiş, ne yapacağını şaşırmış ve bu şaşırmışlık hali yüzünden hep başkalarını suçlamış pek çok insan bu yola girmeye devam ediyor. bu grup arasında yaptığımız bir araştırmaya göre bir kısım kadın erkek olup sevgililerine yemek yapıp kadınları etkilemek istediklerini söylerken kimi uçan memelilerin de sırf mala kullanma aşkına inşaat işçisi olmak istedikleri yönünde haberler alıyoruz.
    şahsen, hem sevgilisine yemek yapan becerikli erkek hem sevgilisi ağladığında dayanamayan duyarlı erkek hem de spor yapmadan duramayan ve karın kaslarında çekiç kıran bir erkek olarak bu insanları anlamıyorum. geçen gün, ferrari'mi çekmeye gelen 2si polis, 3ü karınca yedi kişiyi döverken düşündüm bu konuyu. ben de bir şeyler olmak ve eğer gerekirse kişilğimi bölüp, türevini almak istiyorum ama olmuyor. önerilere açığım, yıllarca biriktirdiği kimlikle mutlu olamaz, doyuma ulaşamazken başka bir forma dönüştüğünde mutlu olacağına iman etmiş arkadaşlar bu işi nasıl beceriyorlar öğrenmek istiyorum. mesela, önce cinsiyet değiştirip sonra rahibe olsam ondan sonra da erkek çocukların pipilerine ip bağlayıp çekmekten zevk almaya başlasam mutlu olur muyum ki?
    #2426080 (siyah inci yagmuru, 04.10.2007 14:32)
  7. gizliden gizliye yanıyorum pompa yapalım diyen kadındır.
    (bkz: kadınların aslında demek istedikleri)*
    #2426146 (mevta, 04.10.2007 14:50 ~ 14:53)
  8. tadı damağında kalmış kadındır.
    #2426151 (justinank, 04.10.2007 14:51)
  9. etraftaki kadınlardan nefret ediyordur.
    #2426278 (dwyanewade, 04.10.2007 15:21)
  10. an itibari ile orospudur.
    #2426421 (cehalet, 04.10.2007 15:53)
  11. kadın olması isabetli olmuş kadındır. *
    #2426594 (MansonicAddiction, 04.10.2007 16:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek olsam ibne olurdum diyen kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek olsam ibne olurdum diyen kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek olsam ibne olurdum diyen kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek olsam ibne olurdum diyen kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » otobusteki cok guzel fortcu kiz » lev samoylovic rosenberg » november rain » milton keynes dons » suleyman cakir lisesi » cinle ilgili baslik acani cin carpar » semame » kizlarin sevismeden once tuvalete girmesi » cuklatvarmi » karayalcin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bluevelve » evin ortasinda bacagi kaldirip osuran ev arkadasi » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » fucker ama gururlu genc » eku » bab i esrar » istanbul yolu » muhendis » abdulhamid denizaltisi » sew7