erkek muhabbeti 

kapat
  1. erkeklere özgü bir muhabbet çeşidi olması muhtemeldir.
    erkek muhabbetini sevmeyen erkek modeli adlı başlıkta geçip, şahsımı meraka sevketmiştir.
    acaba ben de mi onlardan biriyim, merak etmekteyim. *
    #449262 (can, 22.07.2006 13:33)
  2. daha çok balta muhabbetiolarak adlandırılan muhabbet çeşitlerinin bir tanesi.
    #861038 (Aktif matkap, 15.11.2006 01:52)
  3. iki dayı ve bir kardeşle akşam 20:00 da başlayıp sabahın 05:00'e kadar hiç sıkılmadan devam eden bazen ağlatan bazen güldüren bazen "eeeeee" dedirten manyak sohbet.

tabi bu arada yan komuşu (yk) kapıyı çalar

yk: ben yan komşu.
    camp nou: buyur abi muhabbet iyi sende gel.
    yk: yok ben girmeyeyim.
    cn: neden abi sohbet sarmazmı seni?
    yk: yok ben ondan gelmedim.
    cn: niye geldin abi?
    yk: çocuk sizin kahkahalar yüzünden ürküyor.
    cn: eyvallah abi.. sen yinede gelmek istemez misin?
    yk: sarhoşuz heralde.
    cn: sende mi içtin abi?
    yk: yok yok ben gideyim.
    cn: abi dur iki tek atalım.
    (adam kaçar gibi gider)
    tabi bu arada baba olanlar yan komşuya hak verirken, baba olmayanlar s.kine sarmaz yan komşuyu...
    #3510016 (camp nou, 08.06.2008 06:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek muhabbeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek muhabbeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek muhabbeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek muhabbeti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » youtube » kor bicak » yemekteyiz » yeni mezun bunalimi » une belle histoire » surahi hanim » thomas baines » isimlendirilemeyen bir aksaklik » basortulu hastaya eziyet » manana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » ayin ilk gunu kotayi doldurmak » alem dusman kesilir seni sevdigim zaman » yillik » bursa ataturk stadyumu » alicia keys » melekler » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » yazar nicklerinin zit versiyonlari » ataturk e bu adam demek