erkek kadinini aglatabiliyorsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinini doyuramayan erkek
  2. kadinini kiskanmayan erkek
  3. hayatinin kadinini elden kacirmak
  4. her rus kadinini fahise sanan insanlar
  5. turk kadinini anlamak daha zordur
  6. akrep burcu kadinini malkocoglu gibi gostermek
  7. halk otobusune binen hayat kadinini aninda tanimak
  8. kizlarin efendi erkek yerine serseri erkek tercihi
  9. erkek erkek diye duz duvara tirmanan abazan kadin
  10. kizlarin asik erkek yerine mantikli erkek secimi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erkek kadinini aglatabiliyorsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek kadinini aglatabiliyorsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek kadinini aglatabiliyorsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkek kadinini aglatabiliyorsa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » stevemcqueen » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » karpuzkabugu » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » cin cikartirken kizi hamile birakan cinci hoca » nada » omri floman » rapper ninja » sevgilisiyle mesajlasan erkek iktidarsizdir » eski sevgiliden gelen mesaj » tum formulleri guzel olan bilim adami » oss den ilk cikan kisiyle veli diyaloglari » orta sinif » karalama defteri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » isimlendirilemeyen aksakliga isim onerileri » erbain » ben bu yaziyi kendime yazdim » king crimson ve tool sendiego konseri » babanin genc olmesi » yaran facebook gruplari » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » baba kiz iliskisi » 1 aralik 2008 abd bayraginin gokyuzunde gozukmesi » politika