erkek hiyerarsiyi anlar ve parcasi olur 

kapat
  1. disiler gibi hiyerarside yükseldikçe egosuna yenik düşmeyen erkeğin uygar davranışıdır.

üzücü olan bu tip başlıkların boş kalmasıdır.
    #1139899 (darwen, 11.01.2007 23:44 ~ 23:45)
  2. "kadınlarsa zorla hiyerarşinin parçası yapılır" diye devam edecek gibi duran söz. yanlış tabi külliyen. zira (bkz: bütün genellemeler yanlıştır)
    #1139916 (serbest radikal, 11.01.2007 23:49 ~ 23:51)
  3. hiyerarşiyi anlamayan da sistemde olabilir. sistemdeyse zaten hiyerarşiyi anlamasa da parçası olmuştur. parçası olması için anlamasına gerek yoktur yani. ayrıca cinsiyetler arasında bu konuda niye bir fark oluyor o kısmı pek anlamadım. insan hiyerarşi ile yürüyen bir sistemde zaten boyun eğmeye mahkumdur, anlasa da anlamasa da.*
    #1139947 (kayip ruh, 11.01.2007 23:57)
  4. hiyerarşi erkek işi. yaratması da, anlaması da, sıralamadaki yerine razı olması da doğallıkla yine erkek işi olacak.

belgesel izlerken görüldüğü kadarıyla hiyerarşi aslında doğanın erkek cinsine kazığı. avdan pay alma, çiftleşme gibi en temel güdülerini türün devamını sağlamak için en güçlüden, en zayıfa doğru sıralayan diğer canlılara benzer şekilde, insan da kendini çok farklı gördüğü hayvanlar gibi içgüdülerine karşı koyamıyor toplum oluştururken.

dişi cinsin daha ilginç ve rasyonel sorunları var. doğuracak, doğurduğunu besleyecek, ve hiyerarşide yerini bulsun diye topluma teslim edecek. erkek apoletlerinin püsküllerini tarayıp, sağındaki solundaki süslerini parlatırken dişi yaşamı devam ettirmek için "erkeklerinin" itişip kakışmasını uzaktan izleyip işine gücüne bakacak.
    #1140787 (CATY Blake, 12.01.2007 04:08)

© 2008 - uludağ sözlük

erkek hiyerarsiyi anlar ve parcasi olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek hiyerarsiyi anlar ve parcasi olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek hiyerarsiyi anlar ve parcasi olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim hayatim » agir misafir » mercedes slk serisi » fikri semsigil » lock » discovery civilisation » kiz » raki » milan baros » yaran basliklar » havaya ucurmak » h p lovecraft » duygu somurusu » tabuttamenemenyapanimam » silaha isemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jackson avelino coelho » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » anneanne » lost control » dun en cok entry giren yazar » scatman » iron maiden » rock kliplerinde cinsel obje olarak kadin » sessizlik » laura » dpu sozluk » dewe » liyenda » ttnet » hararetli konusurken memelerini sallayan teyze