erkek duasi 

kapat
  1. Erkek Duasi
    Allahim... Karimi her türlü tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atilayim, onu hiç yorma gerekirse ben yorulayim, çalismasin ben çalisayim, o hasta olmasin ben olayim, Allahim o aldatmasin ben aldatayim, benim güzel karim dul kalmasin ben kalayim AMIN... elhamdürüsü ile kizlar sürüsü ile sabah birisi ile aksam birisi ile Aminnnnnnnnnnn
    *
    #1966374 (birbarfilozofu, 19.07.2007 13:58)
  2. - Allah'ım ne olursun 70 yaşıma kadar içebileyim ve halı saha maçı yapabileyim.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    #3680151 (birkimse, 18.07.2008 00:38)
  3. abaza ise; ..m ..m ..m ..m ..m ..m ..m !!!!

çocuk ise; oyun cd'si oyun cd'si oyun cd'si oyun cd'si!!!

yetişkin ama abaza değil ise; para para para para para para !!!

azarath ise; aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk !!!
    *
    #3680206 (azarath, 18.07.2008 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

erkek duasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkek duasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek duasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» play it again sam » aziz yildirim » azuhaha » entry ve nick uyumu » blindness » ikimize » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » imhotep » yerfistigi » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » rui jordao » kara mancar » kolbasti » berber salonundaki yanci grup » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kendini begenmislik olarak din » odious mortem » sozlukteki rizeliler » emmeli gommeli basliklar » sualtu housing » enderun sirin » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » ali riza yildiz » merdivenler » civanim » iskence » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » plutarco elias calles » aynadaki yuzunun karsiligi benim » beyaz kale