erkek cocuk yetistirmenin daha pahali olmasi 

kapat
  1. ingilizlerin 4000 aile ile yaptigi arastirmaya gore erkek cocuk yetistirmek kiz cocuk yetistirmeye gore yuzde 23 daha pahaliya geliyormus. kizin bir sure sonra koca evine gitmesi bunda etkilimidir bilmiyorum ama turk kizlarinin ingilizlere gore daha suslu olmasi turkiye'de bu farki ortadan kaldiriyor sanirim.
    #3688477 (atgmuls, 19.07.2008 20:13)
  2. çünkü erkeklerin ergenlik çağında sigara, atari oyunları ve bilardoya yaptıkları harcamalar okuldan eve gelen kızların basit harcamalarının bir hayli önündedir.
    #3688489 (david addison, 19.07.2008 20:17)
  3. An itibariyle atv ana haberde dinlediğim haber.
    Aile içi diyalog;
    + Hanım bu çocuk da erkek olursa cinayete kurban gidersin.
    - Ama beeey önceden erkek isterdin?
    + Zaman değişti kızım! Bu kız olacak o kadar!

Edit: Bütün yazarların gözü bilgisayarda kulağı televizyonda be!
    #3688499 (ben bir garip yazarim, 19.07.2008 20:19 ~ 20:22)

© 2008 - uludağ sözlük

erkek cocuk yetistirmenin daha pahali olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. erkek cocuk yetistirmenin daha pahali olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkek cocuk yetistirmenin daha pahali olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serkan turk » maasa zam istemenin incelikleri » sozluk yazarlarinin makatlari sivilceli » alefortuni » turkcell super lig » abidin » molped reklamlari » hem akp li hem ahlakli ve durust olmak » rodent » kahrolsun aqp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games