erkegin gozune bakilir sozune degil 

kapat
  1. erkeklere güvenme konusunda ciddi sorunları olan ama iki iltifat duyunca da hemen oğlana ısınıveren hanım kızlarımızın sadakat sorununa reçetedir. konuştuklarını dinle, onu anlamay çalış, kafandaki adam mı bak ama güvenip güvenmeyeceğine, seni gerçekten sevip sevmediğine karar verecek gözlerine bak, sözlerine değil.

o şiirleri ben yazmadım sana
    mektuplar da benim değil
    sahi kırmızı gülleri
    kim bıraktı kapına?
    sana layık değilim
    biliyorum
    ama bu boş yere kızgınlığın
    devam edecekse böyle
    seni sevmediğimi son bir kere
    gözlerime bak da söyle

mükerrem mete
    #1188804 (donjuandemarkobey, 22.01.2007 11:19 ~ 11:22)
  2. Sevmenin gerçek olduğu günlerde erkeklerin gerçek duygularını anlayabilmenin yoluydu. Şimdi ise gözleri de sözleri de yalan olmuş, valla ben gerçeği anlayamıyorum anlayabilen varsa helal olsun.
    #1189018 (pervin, 22.01.2007 12:31 ~ 30.01.2007 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

erkegin gozune bakilir sozune degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. erkegin gozune bakilir sozune degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkegin gozune bakilir sozune degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bsg dedirten basliklar » erdogan vs aydin dogan » feda olsun » dindar kisinin gozunun ustundeki kas » alim » yeni menemen belediyespor » kitaro » ne dedene nene de ne nenene dede de » dau sozluk » oktay sinanoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games