erkegin elinin kiri 

kapat
  1. erkek capkınlıgını kabul etmeye calısan, aslında elinin degil, kanımca ruhunun kirlendigini anlatan tumce..
    #733835 (kabaktadi, 13.10.2006 22:53)
  2. erkeğin elini tutmama sebepleri. *
    #733901 (kahvekremasi, 13.10.2006 23:02)
  3. (bkz: erkektir yapar) *
    #733914 (pelvis, 13.10.2006 23:04)
  4. bu kir genelde bunu bir turlu anlayamıyorum ama erkekte ele kadında alına yapıstırılır.
    * * *
    #733915 (kabaktadi, 13.10.2006 23:04)
  5. ülkemde de çokça bulunan ezik veya mal bayanların kullanabileceği söz... allah akıl fikir ihsan eylemelidir...
    #1693709 (dolayli zarf tumleci, 27.05.2007 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

erkegin elinin kiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkegin elinin kiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkegin elinin kiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cheapdeath » richie kotzen » muhim degil » msn » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » muz kokulu sampuan » cezayir in kurulusu » move » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » yunus » richie sambora » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ephebophilia » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz feneri » cehenneme gitme sebepleri » sener eruygur » metin culhaoglu » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » 1971 » birak ya hu » samsung d880 » jamall » muhammed demir » pallacanestro treviso » yavuz sultan selim » the beatles brotherhood » gemicik » kime derler sana derler