erkegin ayagi guzel olamaz 

kapat
  1. her erkeği pis zanneden bayanların nerelerinden uydurdukları belli olmayan tespitleri. her erkeğin ayağı kendine güzeldir, her kişinin osuruğu kendine güzel koktuğu gibi.
    #4299479 (www wwwwwwwwww www, 30.11.2008 01:53)
  2. erkeğin psikolojisine de kötü etkileri olan hurafedir. hatta erkek kişi ayağı güzel olduğu için utanır, toplum içinde çorabını çıkarmaya çekinir.
    #4299542 (karpuzlumentos, 30.11.2008 02:11)
  3. külliyen yalan olan önermedir. matthew fox'un ayaklarını görmeye nail olmamış kişinin söyleyeceği laftır. burhan altıntop misali "hadi lan ordan! hadii" diye hönküresim gelmiştir şuan.

http://gallery.lost-media.../home/4x10cap-009-082.jpg +

hatta üşenmeden resim araştırıp ayak yakın çekimini kesip düzenledim bu yüzden. gerçi matthew'ın neresi kötü ki ayağı çirkin olsun? erkeğin ayağı güzel olmaz diye atıp tutanlar, alın lan alın. gözünüz doysun. gece gece fetişizmimi kabarttınız. *

http://img221.imageshack....g221/8650/66343690ij8.jpg +
    #4299551 (slywitch, 30.11.2008 02:14)
  4. küçüklüğü ve büyüklüğü boyunca tek değişmez hobileri olan futbola olan düşkünlüklerinden kaynaklı durum olsa gerek. her cins insan * sittinsene topa vurmakla geçirse hayatını sonuç değişmez.

(bkz: anne ben tespit yaptım)
    #4299612 (sew7, 30.11.2008 02:31 ~ 02:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

erkegin ayagi guzel olamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkegin ayagi guzel olamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkegin ayagi guzel olamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkegin ayagi guzel olamaz. Copyrights of the articles are belong to their authors.