erkan gumussuyu 

kapat
  1. bu adama ilahi okutmak lazım kandil gecelerinde aaaah ulan ah şeklindeki haykırışlarımı duymuşçasına yunus emrenin bir ilahisini hayli güzel yorumlamış tüm yarışmacılara ve tüm jüri üyelerine açık ara basan bi sese sahip kısmetsiz insan.lakin üçüncü olmuştur.
    #1159815 (nanelimon, 15.01.2007 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

erkan gumussuyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkan gumussuyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkan gumussuyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabak tadi veren yazar » cagatay sahin » gemi insaat muhendisligi » hitler i anlamak » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » antalyaspor » hellboy 2 the golden army » demleme cay » past perfect tense » caylak » chicken royale » bluevelve » arnold joseph toynbee » pipicik » rubikon u gecmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » erkeklerin tayt giymesi » yilmaz ozdil gibi yazi yazma rehberi » ampul » ken rosenberg » gotten kan gelmesi » pkk vuruyor hukumet uyuyor » acik iliski » atarax » aktutun karakolunun yerinin degistirilmesi » blok koyucam diye adamin amina koymak » sabahin 7 sinde fon cektirip okula giden kiz » basortulu kizlar kasedimi almasin » ugur gursoy » derin bir oh cekmek