erhan yazicioglu 

kapat
  1. zamanında kanal 6 da seç bakalım adlı yarışma programı sunan televizyon ve sanat dünyasının isimlerindendir.
    #471510 (fayaka, 28.07.2006 19:08)
  2. güzel ses tonuyla tanınan dublaj sanatçısıdır. çok başarılı olmamakla birlikte sunuculuk deneyimleri de olmuştur. bir dönem ses tellerinden önemli bir rahatsızlık geçirmiştir. samatya namlı dan alışveriş yapar.
    #852009 (qb1903, 13.11.2006 11:41)
  3. jim belushi official türkiye şubesi
    #852030 (drunkenstein, 13.11.2006 11:45)
  4. adananın en ünlü elektronikçisidir. adanadaki en usta elktronikçiler bu adamın elinde yetişmiştir. ilerlemiş yaşına rağmen gençlerin yapamadığı zevkleri olan, yaşlanmayan adam.
    #852173 (sekizgen, 13.11.2006 12:18)
  5. çocukken kanal 6'da sec bakalim diye bir yarışma sunmaktayken hayran olduğum şahıs. lakin yıllar sonra düşünüyorum da hayranlığımın sebebi etrafındaki güzel kızlar ile olan şov amaçlı samimiyetiymiş.
    #1427536 (martin edilen, 18.03.2007 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

erhan yazicioglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. erhan yazicioglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erhan yazicioglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibadeath » recep tayyip erdogan » yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » damlaya damlaya ergenekon olur » camp lazlo » omer buyukaycan » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » koyaanisqatsi » painkiller » ahmet mete isikara a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci