ergun teber 

kapat
  1. kayserispor ve sakaryaspor' un ardından içinde bulunduğumuz sezonda kayseri erciyesspor formasını taşıyan sol kanat oyuncusu. 1985 doğumludur.
    #1571566 (abberline, 26.04.2007 01:15)
  2. ümit milli takım'ın sol bekidir. geçen sezon galatasaray'ın tranfer listesindeydi. sağlam oyuncudur fakat kendini defansif anlamda geliştirmesi lazımdır.
    #1571593 (ayvirsin, 26.04.2007 01:22)
  3. 1985 doğumlu çaykur rizespor'da forma giyen sol bek oyuncusu. bir genç yıldız adayı daha parlamadan söndü sayıyorum, bu adamı bundan 3 sene önceki u19 dünya futbol şampiyonası'nda görmüştüm, milli takımın olcan adin,sezer ozturk ve ugur ucar ile birlikte en çok dikkat çeken ismiydi, hollanda'dan teklifler de almıştı sanırım ama aradan geçen 3 yılda anadolu'nun kalbur üstü bile olmayan takımlarında forma giyiyor, belki volkan yaman gibi bir çıkış yapabilir 2-3 sene sonra, henüz çok geç değil ama daha önce parlayabilirdi ki milli takımın sol beki ibrahim üzülmez olmazdı en azından. umarım ileride daha başarılı olur. volkan yaman'dan daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
    #2299106 (kemalturna, 11.09.2007 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ergun teber başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ergun teber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ergun teber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iberia » islam » akp hukumetinin ekonomi politikasi » soguk savas » gidiyorum bu » 18 eylul 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » horde » 070829 com » aldattigini sevgilisine itiraf eden insan » sevgiliyle uyumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games