ergonomik de degil ayrica 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ergonomik
  2. ergonomik hatun
  3. ayrica bkz
  4. ayrica
  5. ayrica bu kisiyi engelle
  6. ben bir esegim ayrica sadistim
  7. sikildigi icin ayrica sikilan insan
  8. ayrica diger kiz arkadaslari da tebrik ederim
  9. firefox a ayrica google bari ekleyen nane
  10. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu

© 2008 - uludağ sözlük

ergonomik de degil ayrica başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ergonomik de degil ayrica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ergonomik de degil ayrica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karsiyaka » rakimalboga » move » 3mo amjha » asteni » anatolianrock » demonstration » romantik entryler » d n » elektrik » bir anda » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » ahlaksizim ama inancliyim » calculus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merve erdogan » arka sokak » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » allah » sozluk lan burasi » var misin yok musun ajdar » selim bolukbasi » hocaya tavir alan ogrenci » uktem ukte olsun » yabancica » rafet el roman » asik miyiz » online yazarlar » gizemli yazarlari desifre etmek » alkollu halde araba kullanmak