ergin nami nomer 

kapat
  1. devletler özel hukuku duayeni. kitabını anlamak öğrencisi olmayan biri için çok zordur. istanbul hukuk tan kadir has üniversitesine geçmiş. ben olsam da giderdim ama...
    #1836229 (almodovar kadini, 28.06.2007 19:04)

© 2008 - uludağ sözlük

ergin nami nomer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ergin nami nomer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ergin nami nomer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ateist sehit olur mu sorunsali » odtu iktisat vs odtu isletme » sol frame » ruh » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » hayao miyazaki » bibip » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » hillside su » insanin kendine yakisani giymesi » anal seks sonrasi oral seks yapabilen kiz » ne kamusal alani ulan allah her yerde » special place » hosmerim » var misin yok musun tony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otel mi lan burasi » deepfry » osman gokcek e meydan dayagi » asirtma golu » bana araba alacak misin berkcan » vanti lator » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » havaya ucurmak » cevriye » luther » h p lovecraft » kucuk prens » the secret » yaran futbol spikeri replikleri