ergenekon operasyonu nda ilk can kaybinin olmasi 


kapat
  1. ergenekon operasyonu nda ilk can kaybinin yasanmasi olacaktı başlık ama olmadı.

    Bir yıl önce başlatılan ve halen daha dayanakları açıklanmadan 50 küsur kişinin tutuklanması ve çok sayıda kişinin gözaltına alınıp sorgulanması ile devam ederek, bu süreç içerisinde daha iddianamesi bile hazırlanmamış olup tam bir bilmeceye dönüşmüş olan Ergenekon operasyonu kapsamında soruşturmaya uğrayıp da tutuklanan insanlar arasında yaşanan, ergenekon operasyonu kapsamında alınan ilk candır.

    Hukuk diye, adalet diye, demokrasi diye geceli gündüzlü insanlara vaazlar veren hoca kırmalarının Ergenekon operasyonu nda yaşanan ilk ölüm olayı karşısında ne diyecekleri merak konusudur, hem şahsım için hem de kamuoyun tarafından.

    ama insan hayatının iktidara ve tabi ki de türkiye ye musallat olanlar için bir değer teşkil etmediği ortadadır, onca insanın sahte bir operasyonla ve uyduruk gerekçelerle tutuklanıp özgürlüklerinin ellerinden alınması gibi bir gerçek var iken ortada.

    iktidar için önemli olan ne midir ? öteki tarafa gidip de hurilerle gerdeğe girip girmemek önemlidir. Bu taraftaki hayatların onlar için bir kıymeti yoktur.

    Kendine Müslümanlığın en hayasızca ortaya koyuşlarına imza atanlardan insanlık ve Ergenekon operasyonu nun aldığı can ve belki de alacağı canlar karşısında nasıl hassasiyet beklenebilir ki !

    (bkz: kuddusi okkır)
    #3627114 (bluevelve, 06.07.2008 13:29)
  2. (bkz: kahramanlaştırma)
    #3627962 (unknown artist, 06.07.2008 17:20)
  3. benim korkum bunun ilk olmaycağıdır. kötü bir senaryo ile , ilgili ilgisiz, hatta birbirleriyle ilgisiz bu kadar insanı bir araya getirmek, ülkeyi kamplaştırmak ya da dövüşerek çekilmek anlayışının bir sonucu. dilerim ucuz atlatılır ama bu sefer sadece çimler değil filler de ezilecek gibi geliyor bana.
    #3627999 (balabey, 06.07.2008 17:31)
  4. (bkz: mahir hüseyin ulaş kuddusi)
    #3628019 (arjen robben, 06.07.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ergenekon operasyonu nda ilk can kaybinin olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ergenekon operasyonu nda ilk can kaybinin olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ergenekon operasyonu nda ilk can kaybinin olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kursun yemeyen tutun salkimi kalmadi » tum gece dert dinlemek » kisil » turuncu sapkalilar » iki tasagim onume aksin » metal muzik dinleyen musluman » fakirligini ortmek icin oruc tutan insanlar » en agir kufurlerden daha agir laflar » yumurtanin fircalanmams tarafi » hem akp li hem ahlakli ve durust olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games