ergenekon operasi 

kapat
  1. 15 yıl sonra yazılması pek muhtemel opera. ergenekon sorusturmasi daha sonuçlanmadan içeride 13 aydır tutuklu olan ve son nefesini vermek üzereyken tedavi edilebilmesi için hastaneye yatırılan fakat geç tedaviye başladığı için hastalığının ilerlemesi sonucunda 6 temmuz 2008 tarihinde dünyaya elveda diyen kuddusi okkir için ve suçunun daha ne olduğunu bilmeden an itibariyle bir seneden fazla cezevinde yatanlar için yazılabilecek opera.*
    not: soruşturma daha sonuçlanmamıştır. orgenekon isminde bir terör örgütü var olduğu mahkemeler tarafından kesinleşirse ergenekon operasi diye birşeyden söz etmek hali ile mümkün olmayacaktır.
    #3662150 (possessed, 14.07.2008 10:19)
  2. (bkz: ergenekon komedyası)
    (bkz: bir akepe icraatı)
    #3662158 (kural baltay, 14.07.2008 10:24)
  3. (bkz: nabucco)
    #3662159 (annabell lee, 14.07.2008 10:24)
  4. ergenekon için opera şeklinde olması da muhtemeldir.
    #3689496 (filiandro, 19.07.2008 23:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ergenekon operasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ergenekon operasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ergenekon operasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moderatorlerin tarafsizligi sorunsali » alison mosshart » sozluk yazarliginin tek kisi yapilan bir is olmasi » milli egitim mufredati kliseleri » ata demirer » televizyonla konusmak » ekmegimi kazanirken » fc zimbru » fc vizela » terbiyesiz turk futbolcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games