erdogan 

kapat
  1. Yiğit olarak doğan kimse. (tdk)
    (maksat muhabbet, 29.03.2007 15:46)
  2. yiğit olarak doğan kimse.. demek ki doğduktan sonra bazıları evrim değiştirebiliyor.
    (trablus, 29.03.2007 15:52)
  3. başbakanın soyadıdır. kendilerinin de soyadıyla çelişen bir yapısı vardır.
    (dobrowski, 29.03.2007 15:54)
  4. soyadım.
    (zehir, 05.12.2007 22:25)
  5. türkçe'de yilmazdan sonra en çok kullanılan soyadlardan.
    (kasgarli tost, 14.02.2008 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alaka » hintli mucahitler » voodoo » derdest » the sims 2 castaway » unsilent storms in the north abyss » sait faik hikaye armagani » bizkaclirayiz com » uc paraya oynayan afrikali forvet » x sensin y de sana girsin » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » camel vs marlboro » migfer » kose yazari » kan verirsin ve olaylar gelisir » seks i izdivac » atari salonlarindaki futbol oyunlari » bebek taklidi yapan erkekler » hinis in tarihi eserleri » tambirleydi » zarife » renin » msn de evlenme teklif etmek » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » gecmis » dusunmemek hakkinda dusunmek » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » sozluk kullanim kilavuzu » my friend of misery a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa