erdal atabek 

kapat

1. Öğretmen ailenin tıpçı oğlu.Şu sıralar aile ve gençlik danışmanlığı yapmakta olup, yazılarını cumhuriyet gazetesinde yayımlıyor.
    #444439 (Sulh, 20.07.2006 19:09)
  2. kendi yurdunda sürgünsün
    gençlik duvarları yıkıyor
    kışkırtılmış erkeklik bastırılmış kadınlık
    erken büyüyen çocuklar
    bizim duygusal zekâmız

gibi kitapların sahibi doktor, yazar ve köşe yazarı.
    kendi yurdunda sürgünsün kitabı ile 1990 altın kitap ödülünü almıştır.
    #492759 (ben miyim, 03.08.2006 15:22)
  3. "Yaşamı biz mi değiştiririz?

Yaşam mı bizi değiştirir?

Yönetebilirsek, yaşamı biz değiştiririz.

Yönetemezsek, yaşam bizi önüne katar ve sürükler.

Belki de öğrenmemiz ve öğretmemiz gereken en önemli şey budur. " DER ÜSTAD.
    #1964662 (beyazyelkenli, 19.07.2007 02:42)
  4. kusatilmis genclik adında okunası bir kitaba imza atmıştır.
    #2742306 (illumination, 24.12.2007 23:48)
  5. adının yazıldığı ilginç bir forward maili dolaşan zat. ne demiş bu forward mailde şöyle bi inceleyelim;

ilk paragrafta fethullah gülen'in hacı olmadığı mekke'ye giderse katledileceği falan yazılmış ayrıntıya ve yoruma gerek yok. bu kısım için kimseyi suçlamıyorum gayet normal fikir beyan etmiş.

bir diğer paragrafta ise şöyle bir kısım var;

--spoiler--
    Önce alıştırmanız gerekir.
    Görüntüye.
    Seslere.
    Hareketlere.
    Sessizliğe.
    Çevrenizde olup bitenlere.
    Yavaş yavaş alıştırırsınız.
    Alışırlar.
    Türbana.
    Çarşafa, peçeye.
    Taşyapı'ya.
    Oğulların gemilerinin olmasına.
    Çocukların televizyon kurmasına.
    Yakınların yolsuzluklarına.
    --spoiler--

gemicikler ve yandaş medya esprisini de anladım hak veriyorum lakin şu kısıma bir anlam veremedim. başörtüsüne alışmak ne demek? ya da türban herneyse bize yabancı bir kavram mı? akp iktidarı ile birlikte mi tanıdık biz bu şeyi? hele hele taşyapı'dan kasıtı hiç anlamadım. eğer taşyapı diye nitelenen allah'ın evi kabe ise vay haline bu densizin, umarım ben yanlış anlamışımdır müslümanlar için kutsal bir yapıya taşyapı deme cüretini göstermemiştir erdal hocam.

ardından bir miktar daha faideli bilgi ve akabinde yazı beklendiği gibi cumhuriyet'in sloganıyla sona eriyor...

--spoiler--
    Tehlikenin farkında mısınız?
    Önce Alıştırma - Sonra Uyuşturma...

PROF. DR. ERDAL ATABEK
    --spoiler--

edit: taşyapı isimli akp yandaşı bir holding varmış, inşallah ondan bahsetmiştir.
    #3942110 (tu kaka bana, 10.09.2008 00:26 ~ 00:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erdal atabek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erdal atabek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erdal atabek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erdal atabek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » eski sevgili hakkinda ne dediler » umut olmasa olabilecekler » magic touch » 30 kasim 2008 man city man united maci » cmbkts » robert del naja » william shakespeare » greenpeace anketorleri » burn after reading » 23 nisanda moderator koltuguna oturmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » suyu siir bildim susuzlugu ask » cynorniy perets » anthony pappa » tabu diyaloglari » koreli ye guneyinden mi abi diye sormak » baba nasihatlari » yazar nicklerinin bir ust versiyonlari » google earth ile haci olmak » kazak turkleri » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci