erbaa 

kapat
  1. tokatın bir ilçesi.
    (ranger65, 09.05.2006 08:21)
  2. (bkz: hobaa)
    (postsinaptik golge, 09.05.2006 08:27)
  3. insanlarının sıcak, samimi olduğu yeşil,şirin bir ilçe..çocukluğumun özlenenleri arasında.
    (miracle, 06.03.2007 15:01)
  4. erova ve erektaş otobüs turizm firmalarına sahip amasyanın taşova ileçesine komşu tokat ilçesi. firmalar adını erbaa ve taşova ilçelerinin kelimlerinin birleştirilmesinden almışlardır.
    (cmoslogic, 06.03.2007 16:40)
  5. kuzey anadolu fayının geçtiği tokat ilçesi.
    (pantalasSA, 06.03.2007 16:48)
  6. buranın suyu çok meşhurdur.erbaa suları olaraktan nam salmıştır.
    (hayvan adam, 06.03.2007 16:50)
  7. engin gunaydin'ın memleketi.
    (aman heri, 01.04.2007 03:09)
  8. arapçada dört...
    (demolay, 18.06.2007 22:10)
  9. son bıraktığım zamanda * insanlarının büyük çoğunluğunun yitik olduğu, şirin, ekonomik açıdan yaşaması kolay, heryere yürüyerek gidebileceğiniz, zamanında çok gereksiz komedi derecesinde kavgalar yaşamış, erkeklerinin çoğunluğunun delikanlılık da delikanlılık diye tutturduğu ancak karşılarından eli yüzü düzgün temiz bi kız geçtiği zaman salya akıtırcasına baktığı fakat son zamanlarda aldığım duyumlara göre artık baya değiştiğini düşündüğüm tokat'ın ilçesi. özletir kendini.
    (bkz: erbalıyak gardaş)
    (akustik, 17.07.2007 12:23 ~ 19.07.2007 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saman nezlesi » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » diyarbakirspor » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » pride and glory » tolga yildiz » hasyet » vatandas vatandasligini bilecek » hayattan zevk alamamak » badehane » suvermez » yildirim » 1862 » aritra » takvim » halsizlik » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » 2kat keyif » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » elizabeth i » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » soguk » hayirli kismet » inquire » kirik yelken » alternatif klip hareketleri » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » sadettin kanyak » sukela daki entryleri eksilemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa