erasure 

kapat
  1. new wave müziğin öncülerinden olan efsanevi ingiliz grup.I love to hate you,take a chance on me,a little respect en tanınmış parçalarındandır.
    #326353 (depression, 07.06.2006 20:48)
  2. (bkz: blue swannah)
    #1100088 (karizmatron, 03.01.2007 18:40)
  3. (bkz: don't say you love me)
    (bkz: paul rodgers)
    #1100095 (moriybund zoblivion, 03.01.2007 18:41)
  4. 1985 yılında vince clark ve andy bell tarafından kurulan ingiliz synt-pop grubu. depeche mode sonrası yazoo ve the assembly projeleri ile müzik yaşamını sürdüren dahi müzisyen vince clark sonunda aradığı şeyi yani andy bell gibi müthiş bir solisti buldu ve dinmek bilmez erasure fırtınası başlamış oldu. grup müzik dünyasına who needs love like that, love is a loser, oh l amour, reunion, say what, heavenly action, it doesn t have to be, sometimes, the circus, a little respect, ship of fools, chains of love, witch in ditch, blue savannah, drama, you surround me, brother and sister, crown of thorns, chorus, breathe of life, am i right, love to hate you, always, take me back, so the story goes, fingers and thumbs, breathe gibi pek çok eser kazandırdı.
    #2057533 (yenibiryazar, 02.08.2007 17:27 ~ 17:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

erasure başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erasure ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erasure nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erasure. Copyright of the articles are belong to their authors.

» who needs love like that » abba » ask nefrete ne yakinsin » you ve lost that lovin feelin » nefretle doldum » 80 ler » crown of thorns » digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » istanbul un dar gelmesi » aziz yildirim » mihrisah valide sultan » rebro » wer wie was » uzeyir garih » jason kidd » volkan demirel » t bag » henriet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » birisiyle ayni odada uyurken ilk osugu beklemek » morali bozuk arkadasini guldurmeye calisan melek » yaran gaflar » colt » klice » ses tv » ben senin babanim doverim de severim de » ne sehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi » harun tekin » uzulme