er kisi niyetine 

kapat
  1. erkek bir müslüman insanın cenaze namazı kılınmadan önce imamın verdiği niyet talimatı.
    #3888319 (tu kaka bana, 29.08.2008 18:49)
  2. (bkz: hatun kişi niyetine)
    #3888323 (grand ekinoks, 29.08.2008 18:50)
  3. hiç bu kadar zor olmamıştı. bir dostu uğurlarken, ezanın gecikmesini dilemek.
    "müezzin abi, bi kaç dakika geç okusan olmaz mı?"
    imam efendi, öğle namazı bu kadar hızlı mı kılınır? uzat biraz, yasin oku. uzun birşeyler oku. bırak pırıl pırıl güneşi seyretsin mehmet.
    umrunda değildi ne imamın ne müezzinin, doğaldı onlar için. hacı bayram camii ne ilk ne son cenazesini yolculuyordu. .
    er kişi niyetine dedi imam.
    zaman durur mu hiç. durdu işte.
    "er kişi niyetine"

şimdi de namazı uzatmanın zamanı mı imam efendi, kar başladı.
    mehmet üşütecek...
    üşütecek.
    #4756261 (kapital karl, 24.02.2009 15:25 ~ 18:45)
  4. imam: er kişi niyetine.

Memduh Dayı: abe neden er kişi niyetine dersin imam efendi, sadece bizim üsmen aga ülmedi mi?

Fikri Dayı: ayy ağzınaaaa *ikişeyim senin küpeeek!. eer diyoo eerr demiyo ki!.

imam: öhhööööööö, meftanın önünde er kim küfür ederse günah alır beyler susun!

Selim Dayı: eerkess duysun, ağzınız yamulur çarpılırsınız valaa susun!.
    #4796616 (athinganoi, 03.03.2009 12:36)
  5. (bkz: yazarlardaki ölüm merakı)
    #4796702 (Mig14, 03.03.2009 12:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

er kisi niyetine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. er kisi niyetine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu er kisi niyetine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about er kisi niyetine. Copyrights of the articles are belong to their authors.