eppur si muove 

/ 2
kapat
  1. doğum gününü geç de olsa* kutlamayı başardığım insan. lan iş güçten vakit bulup giremedik ki msn dir sözlüktür. kontörüm de yok artıkın burdan idare et. *
    #1774364 (kutupsal form, 16.06.2007 00:11)
  2. çaylak edilmiş yazar. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine.
    #1791631 (kutupsal form, 19.06.2007 19:53)
  3. lamborghini görmek için sakarya'dan ankara'ya gitmiş ve sonunda, nihayet pampero'nun önünde lambo'yu görmeyi başarmıştır ve ilk bana telefon açmıştır;

- laaaaaaaaaaaaaaaan olm laaaaaan şu an ne var önümde?
    + olm iyi misin lan?
    - olm sözlüğe entry girecem ve ağlıyorum şu an- aah hayır entry giremem ama ağladığım doğru.
    + olm noluyo laan? nerdesin sen? iyi misin olm kendinde misin niye ağlıyon?
    - olm bak, 06 ***(plakayı unuttum bile) ne bu?
    + (yavaştan olay açıklığa kavuşmuştur) lambo?
    - evvet evveeeeeeeeeeeeeeet sonunda, sonundaaaa!!!

tanım gibi: lamborghini aşığı yazarımızdır, lakin bugüne kadar benim gibi arabalarla çok muhattap olmayan birisi bile defalarca görmüşken bu zavallı çocuk görememişti, sonunda nasip olmuş. delirmese bari sevinçten.
    #1812035 (kutupsal form, 23.06.2007 20:47)
  4. sonunda lambo hayallarine kavuşmuş yazardır. orada o onda duygularını paylaşamadık üzüldük vallaha.
    #1812302 (CRAnium, 23.06.2007 22:14)
  5. tescilli mal.

kendimi acındırmak veya küçük düşürmek için söylemiyorum, harbici öyle.
    #1826356 (eppur si muove, 26.06.2007 21:33)
  6. galileo ya engizisyon mahkemesinde kopernik ogretisinden vazgectigini soylemesi istenmiş, o da bunu kabul ederek ölümden kurtulmuştur. fakat ayağa kalkarken yapacağını yapmış sihirli sözcüğü fısıldamıştır; 'eppur si muove' yani; herşeye rağmen dünya dönüyor.
    #1879970 (cernonil, 08.07.2007 02:09)
  7. haggard'ın sakinlik - celallenme evreleri arasında sık sık yer değiştiren parçası.
    #2315783 (aura, 14.09.2007 17:34)
  8. belki de herşeyi açıklayan bir söz. "bir olgunun olmuş/oluyor olması* senin inkarınla veya kabulünle değişecek değildir." yobaz veya subjektif kişiliklerin o örümcek beyinlerine kan sıçramasına neden olan muhteşem söylem. her zaman kullanılası.

(bkz: dünyanın yuvarlak oluşu)
    (bkz: evrim)
    (bkz: bilimin tek genel geçer değer olması)*
    #2860417 (soul forged sin, 19.01.2008 01:09)
  9. ''her seye ragmen dünya dönüyor'' tadında mükemmel bir haggard şarkısıdır.
    #3196212 (lalalaudi, 27.03.2008 11:31)
  10. feci gaz şarkıdır, ardından per aspera ad astra güzel gider.
    #4021384 (serenity, 28.09.2008 22:12)
  11. senfoniğin, metalin kelime anlamlarını ziktiredip senfonik metali "içinde klasik müzik öğesi olan metal" diye tanımlarsak, bu albüm türünün bir başyapıtıdır.
    #4021419 (fishing guru, 28.09.2008 22:20)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eppur si muove başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eppur si muove ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eppur si muove nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eppur si muove. Copyright of the articles are belong to their authors.

» christine young » tikky kizlarimizin rutin msn topicleri » karga » sozlukteki sakarya universiteliler » sozluk yazarlarinin itiraflari » gearhead garage » strateji oyunu » kankanin yazdigi entry yi gammazlamak » herkes hak ettigi gibi yasiyor » kutupsal form » yep diyen turk » of a might divine » all inizio e la morte » sevgili seciminde secici olmak » yaran videolar » uludag sozluk yazarlari hakkinda ne dediler » gec kalkip ev sahibini ifrit eden misafir » cumadan cikip kerhaneye gitmek » frutti » yalnizim » kari koca arasina girilmez » msn messenger » herr mannelig » kedi miriltisi » the observer » timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » yeni sozluk isimleri » dora the explorer » moderatoru gammazlayan gammaz » abdulkadir meragi » veysel karani » maria mena » yemen » mubalaga » telefonu sessize almak » uludag sozluk moderasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kabizkugu » geoffrey oryema » otobuse binen ayaktaki ilk yolcu olmak » seni unutmadim ama hatirlamiyorum » windows 7 » kedi sever yazarlar » kapitalanlagegesellschaft » europa » exclurel » muhtasar beyanname