epox 

kapat
  1. dünyanın en kaliteli bluetooth cihazlarını üreten firma.
    #364227 (maksat muhabbet, 21.06.2006 16:55)
  2. amd icin en kaliteli anakartlari ureten overclock manyaklari * icin dizayn edildigini dusundugum anakartlari uretirler kendileri. hakkini vermek lazim.
    #430001 (serji, 16.07.2006 01:33 ~ 01:35)
  3. oc konusunda dfi firmasının gerisinde kalmış bir anakart üreticisi. yine de stabilitesi ile tercih edilebilir bir markadır.
    #430032 (volkanat, 16.07.2006 01:39)
  4. amd işlemciler icin msi ve abit anakartlardan sonra bir adim geride kalan kululus..
    #699519 (trixx, 06.10.2006 11:01)

© 2008 - uludağ sözlük

epox başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. epox ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu epox nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nefes film » hioyi » banyo yaparken iceri ajdar in girmesi » emo kulturu » haykiracak nefesim kalmasa bile » arjantinli futbolculara tangocu demek » berzerker » stranded » uludag sozluk teki tatar kokenli yazarlar » isik kosaner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games