epilasyon reklamlarindaki tuysuz kadinlar 

kapat
  1. reklamlarda tüysüz olmalarına rağmen ısrarla jilet veya epilasyon aleti kullanan kadınlardır. Birde yüzlerini çoğu acıyormuş gibi buruşturur. Sıkıysa reklam çekimine ağda yapmadan gelseydin. Hayır nasıl reklamlarsa biraz kıllısı oynatılıp aletin gerçek işlevi gösterilmiyor.
    #1769317 (depression, 14.06.2007 22:11)
  2. nedense hepsi ince ve de uzun olurlar,aynı zamandada bu dunyada onlerindeki tel engel bacaklarındaki bizim goremedigimiz tuylerdir..
    #1769334 (dory, 14.06.2007 22:15 ~ 22:16)
  3. jilet reklamlarındaki kılsız adamlar gibidirler.anlamsızdırlar.
    #1964562 (veshtitza, 19.07.2007 02:28)
  4. bir erkeğin "ben sana demiştim bak mini etek sana çok yakışıyor" demesi kadar gerçek olan hatunlardır. ışık oyunlarıyla o kadar tüysüz ve güzeldirler, uzun bacaklardan hiç bahsetmiyorum...

(bkz: kıskançlık)
    (bkz: çok ayıp)
    #1964595 (cernonil, 19.07.2007 02:32)
  5. (bkz: köse)
    #1964611 (peyderpey, 19.07.2007 02:35)
  6. aksi daha gerçekçi olsa da hiç bir firma epilasyon reklamlarında kıllı hatunları çıkartma cesareti gösteremez. o kıllı bacakların traş edildiğini yemeğin ortasında görmek pek iç açıcı olmasa gerek.
    #1964639 (aman heri, 19.07.2007 02:38)
  7. zayıflatıcı ürün reklamlarındaki kullanılan mankenler gibi zaten zayıflar, epilasyon reklamında da kızın zaten 1 tane tüyü yok, daha hala tahriş edıyo cıldını.kımı kandırıyonuz çıkarsınlar bakıyım bol tuylu bayanı nolcak hem acısından bağrınır hemde kıllarda hiç azalma olmaz.*
    #1964664 (only you, 19.07.2007 02:42)
  8. bazı erkekler için itici olan kadınlardır.

tüyler kadının kokusunu yaymanın bir yoludur. doğamız da tüylerin varlığının sebeplerinden biride budur.
    koku tensel çekiciliği artırır.
    abartı düzeyde olmayan hafif tüyler erkeği kendisine adayacak en önemli etkenlerden biri olabilir.
    #1967109 (Lucifer Anarchos, 19.07.2007 16:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

epilasyon reklamlarindaki tuysuz kadinlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. epilasyon reklamlarindaki tuysuz kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu epilasyon reklamlarindaki tuysuz kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about epilasyon reklamlarindaki tuysuz kadinlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » bekaret arayanlara geri kafali gozuyle bakmak » saca bok dusmesi » ayi gibi uyudum » avatar » alternatif akp acilimlari » kulpuna vuram » beraber ve solo kaygilar » en buyuk hayali 7 den 70 e katilmak olan cocuk » seytan olsam ben de isyan ederdim dedirten tipler » cek git bebegim uzaklara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » avrupa birligi » tramvayda bir hanimefendiye yer vermek » dervis » mr richards » aids asisi » oyunun kaderini degistiren oyuncu » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » korku » sozlukteki galatasaraylilar » analog haberlesme