epik 

kapat
  1. Destansı.
    #46539 (sıçtırtma lamasına, 31.01.2006 03:08)
  2. (bkz: epik tiyatro)
    #46707 (vernon sullivan, 31.01.2006 12:33)
  3. antik geleneğin içinde yeralmış,
    dizelemeyi gösteren ifade..
    #262368 (piano-foRte, 19.05.2006 22:01)
  4. (bkz: epik şiir)
    #596737 (amanbenburadakalmisim, 01.09.2006 01:38)
  5. (bkz: epica)
    #687612 (wolfshade, 02.10.2006 22:00)
  6. black metal alt kategorisi olarak yer alir.
    *
    (bkz: stormlord) *
    (bkz: summoning) *
    (bkz: moonsorrow)
    (bkz: moonblood) *
    (bkz: borknagar)
    (bkz: nazgul) ***
    #2460189 (revolter00, 12.10.2007 02:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

epik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. epik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu epik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about epik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» destansi » denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » facebook ta guzel kiz gorunce durten insan » cocugunu vaftiz eden musluman » karinca » sukela » dort gun dort gece » sonumuz hayrola » astral seyahate gittim gelecegim » ben » prezervatifi yanlis yere takinca oldu » oval seks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aranmak » yanal seks » kaso » vize haftasi » bir yazarin hesabina goz diken dandik yazar » those were the days my friend » bu baslik tam yirmi harf » anelia » somine ayi postu sarap ve seks dortlusu » idare i maslahatcilar esasli inklap yapamazlar