enver 

kapat
  1. "ay gibi parlayan" anlamı taşıyan bir isimdir.Eray isminden tek farkı eray "ay gibi parlayan erkek" demektir.
    nedense atalarımız ikisi de zaten erkek için kullanılan bu isimlerde bir özelleştirme yapmak zorunda hissetmişlerdir kendilerini
    #468881 (pislikabidesi, 28.07.2006 00:51)
  2. enerji bakanliginın yakında reklamlarda kullanacağı maskotu. en-ver in bir de kızkardeşi olacak. o da suyun idareli kullanılması için katkıda bulunacak. adı mı? çok orjinal:

su-ver...
    #2817976 (notrinova, 10.01.2008 16:36)
  3. (bkz: enver ören)
    #2817993 (rapter, 10.01.2008 16:39)
  4. simdi bir de boy ver gibi kötü bir espriye maruz kalan kişi ismi.
    #3323041 (nedir yani, 26.04.2008 21:07)
  5. (bkz: enver paşa)
    (bkz: bu ne yaman çelişki anne)
    #3324979 (zedx, 27.04.2008 07:10)
  6. (bkz: denver the last dinosaur)
    (bkz: enver the last dinosaur)
    #3324985 (blasphemy, 27.04.2008 07:48)
  7. bir erkek ismi, ay gibi parlayan demek, farscada ise enver bayramlara anlam katan demek. benim için cok sevdigim dostum demek. bu ismi taşıyanlar çok merhametli ve candan olurlar.
    #3804086 (erjivan, 11.08.2008 19:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enver başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver. Copyright of the articles are belong to their authors.

» solcuk » liderlerden sadece ataturk un aforizmasi olmama » deco hali » izmir in kizlari guzellikleriyle meshurdur » dusunen adam heykelini dusunen adam » yapildiginda insani rahatlatan seyler » vaginit » paranoyaklik » bodygroom » all men play on ten » akrostis » sanat eseri » hikaye tahlilleri » cadirbasi » istina » yay sabiti » oldboy » cilt kanseri » entel kuntel » rezzan kiraz » elektrikli sandalye » yedi kisi birlesip godzilla ya girmek » engin yilmaz » basbakanin youtube video sitesine girmesi » hnrna » bmv plakali bmw ye binmek » twilight of the thunder god » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » olmasi halinde » melamet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » canavarla savasan canavara donusmemelidir » fenersaray ankarabuyuksehirgucu maci » kim korkar anal seksten » nikaragua » ekvador » desti izdivac » nickinden nefret etmek » togo » ali suavi olayi » infinity