enver yilmaz 

kapat
  1. 22.dönem ordu milletvekili.
    #2120356 (msd, 12.08.2007 21:20)
  2. ordu'mun başına gelmiş en kötü şeylerden biridir. benim hemşerilerim seçimden bir sene önce isyan etti yolları kapadı bir sene sonra bu adamlar fındığı 5 ytl yapınca göklere çıkardı.
    #3069827 (sohodo, 28.02.2008 11:03)
  3. ankara dan miting yönetmek gibi ilginç bir girişimde bulunmuş milletvekilidir.
    #3069875 (Disco Inferno, 28.02.2008 11:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enver yilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver yilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver yilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver yilmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» solcuk » liderlerden sadece ataturk un aforizmasi olmama » deco hali » izmir in kizlari guzellikleriyle meshurdur » dusunen adam heykelini dusunen adam » yapildiginda insani rahatlatan seyler » vaginit » paranoyaklik » bodygroom » all men play on ten » akrostis » sanat eseri » hikaye tahlilleri » cadirbasi » istina » yay sabiti » oldboy » cilt kanseri » entel kuntel » rezzan kiraz » feminist » aninda goruntu show » john cusack » norman mapeza » mustehcen entry sonrasi sozlugun sapitmasi » nasa » inflikted » askim » avustralya » imp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » batakta yapilan akilalmaz malliklar » tck madde 86 » kleopitircik » europa » aysil » chinese democracy » babasindan nefret eden evlat » kendini disardan izlemek » kurt olmak » song to the siren