enver topaloglu 

kapat
  1. güneye ilk kez inen bir kuzeyli gibi
    gün
    henüz pörsümemiş bir heves
    ve başlamanın atını buluyorum
    ayak ucumda

küs çiçekler su istiyor
    ellerimi bütün parmaklarımla birden
    sevindiriyorum
    uyanınca çocuğun olmak diyorum buna
    uyanınca

şiirinin sahibi.. cumartesi şiir dergisinde şiirleri yayımlanıyor.
    #1591348 (sonrabirgun, 30.04.2007 21:16)
  2. (bkz: Yakamoz ve Tebessüm)
    (bkz: Kristal Kral)
    (bkz: Divane)

diye kitaplarını arayabilirsiniz.
    #3221160 (sonrabirgun, 02.04.2008 11:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enver topaloglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver topaloglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver topaloglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver topaloglu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » anelia » eskisehirspor » animorphs know the secret » cakma chp liler » fender sp 10 » seovi » huseyin gocek » starbucks » exclurel » papagan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » devrimo » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » her sivi ile sigara icme istegi » baykal in ahmedinejat a chp rozeti takmasi » denizden babam ciksa yerim » avusturya » can egrisi » dinamo barnaul » murat karayalcin vs melih gokcek » seri katil soylemleri