enver kuray 

1. sarp kuray'ın babası. bir dönem ankara valiliği yapmıştır kendisi .90 lı yılların başında ankara'da öldü. (bkz: sarp kuray)
    #4090946 (orloff, 15.10.2008 12:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enver kuray başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver kuray ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver kuray nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver kuray. Copyright of the articles are belong to their authors.

» club pulse pro server vip » laktoz intoleransi » garantiarkadas com » istanbul fm » sarkilara sordum soylemediler » paladin » kafasi kel olan vokaller » ozlem pastanesi » yanmar diesel » insanlar yalniz dogar yalniz yasar ve yalniz ol » seni seviyorum diyemeyen erkekler » mehmet emin resulzade anadolu lisesi » sehadet mertebesi » zaten asklar hep yalan dolan » ktunnel » soccerstand com » yeni tc kimlik karti » 2129070 » 2129070 » www.yazum.com » filmin boktanligi hakkinda ipucu veren kelimeler » fake webcam » fondu » bu ulke » hayati onemi olan acilar » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » empyrium » turkiyem turkiyem cinnetim » prezervatifi yanlis yere takinca oldu » melamet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » caglar keyder » gokcek vs karayalcin » arka tas » 14 subat » tinmak » evde ayi beslemek » de hadi sevisek mi giiz » yanlis kisiye kontor transfer etmek » korunmaya muhtac cocuklar » abdullah ocalan