enver ercan 

kapat
  1. turkiye yazarlar sendikasi'nın başkanı, varlık ve yasak meyve dergilerinin yayın yönetmeni ve şair kişidir kendisi. bursa edebiyat gunlerinde esprileri ve iltifatlarıyla beni onurlandırmıştır.. kısa şiirleri gerçekten anlamlı ve okunmaya değer..
    #1071004 (Janis JopLin, 28.12.2006 17:37)
  2. ikinci yenicimsi bir şair.

fazla güzel.. okudukların zaten her şeyi anlatmaya yetiyor. gözlerin gözlerime değince felaketim olur ağlardım diyor ya şair öyle bir şey , herhangi bir şiirini okumaya başladığım anda gözlerim doluyor , garip bir şey bu.

böyle turgut uyar - cemal süreya - küçük iskender karışımı..

(bkz: kadınların aklından geçen öyküler)
    (bkz: geçtiği her şeyi öpüyor zaman)
    (bkz: di)
    (bkz: manzara gülüşlü kız)
    (bkz: gök yüzünü çevir bana)
    #2155936 (yarim, 18.08.2007 20:05)
  3. varlık dergisi, yasakmeyve ondan sorulur. bütün yarışma jurilerinde görmeniz mümkündür. son dönemde küçük iskenderle kankilerdi. toplantım panalem şiir günüm var çağırayım demeyesiniz zira çok meşgul olduğundan mütevellit pas vermiyor. ama yine de bir türkiyenin en eski edebiyat dergisi varlık ıaramayı unutmayın.
    #2734886 (soldierday, 23.12.2007 15:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

enver ercan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. enver ercan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu enver ercan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enver ercan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en cok yalnizlik usutur » varlik dergisi » timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » imp » nerdeyim lan ben » ozgur » mikail jackson » yaran videolar » inek kiz ogrenci » marek kopelent » cumartesi sabahi » ilk antropologlar » titresime almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cinius » defne joy foster » bixi ile dans etmek » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » adim adim anal seks » cakma chp liler » hippilik muessesini yasatanlar dernegi » unione sportiva citta di palermo » got kasintisi » planktonik ask