envelope 

kapat
  1. ing. zarf.
    #2015515 (larker, 26.07.2007 18:43)
  2. General zarf adverbial
    Computer zarf adverb
    Biochemistry zarf sheath
    Linguistics zarf adverb
    Military zarf envelope
    Zoology zarf adv.
    #2756075 (rapter, 28.12.2007 00:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

envelope başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. envelope ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu envelope nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about envelope. Copyright of the articles are belong to their authors.

» timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » chp nin carsaf acilimi » lasagne » kursu sosyalizmi » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » oss ye tesbihle girmek » sen git ben basimin caresine bakarim » eski sevgilinin geri donmesi » tavadaki son sucuk » universite » conspirator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yenilgiler sonrasi sinirlenen fenerli serzenisleri » molekuler biyoloji ve genetik » sair uuserlardan siirler » kuyruk acisi » yaran msn iletileri » uludag universitesi 2009 bahar senlikleri » kocaelispor » amator fotografci » ufuk uras tipi yavan solcu » new york times square trabzon imece