entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar 

kapat
  1. hababam sınıfındaki bakire hoca hürrem tarzı bi sınıflandırma.
    (bkz: hababam sınıfı dokuz doğuruyor)
    başlık başımıza kalmış. şu an utanıyorum biliyor musun?
    #3508729 (burasi benim evimmis megersem, 07.06.2008 23:49 ~ 08.06.2008 00:06)
  2. yapmayın yahu ayıptır. burada herkes birbirinin bacısı kardeşidir. entrysine ya da avatarına yan gözle bakmak yakışmaz bize. ters ayrica
    #3508748 (ParaNtez, 07.06.2008 23:51)
  3. (bkz: özel mesajin teshiri)
    (bkz: sozluk formati)

edit: l) iki yazar arasında yaşanan özel mesajlaşma, sebebi ne olursa olsun entry olarak sözlüğe girilemez. girenler için cezai yaptırım uygulanır.
    *

edit 2: düzeltilmis.
    #3508762 (pringles, 07.06.2008 23:53 ~ 08.06.2008 00:31)
  4. entry nedir enter den gelior. yani enter girmek, entry giri giriş girmek. girişini çok beğendim diyor. tü allah kahretmesin seni.
    #3508782 (or something, 07.06.2008 23:57)
  5. (bkz: allah belanı vermesin)
    #3508792 (ParaNtez, 07.06.2008 23:58)
  6. (bkz: entarini cok begendim cikarsana rahat ol)
    #3508807 (the sakird, 08.06.2008 00:00)
  7. uludağ sözlük'ün karanlık yüzlerinden biridir, özel mesajlarda dönen uyuşturucu trafiği, silik yazar ticaretiyle alakalı açıklamaları bir basın toplantısıyla açıklayacak johnny white.
    #3508808 (aklini kullanan gerizekali, 08.06.2008 00:00)
  8. taksimde sallandırılacaklar listesine alınmalıdır. *
    #3508824 (burasi benim evimmis megersem, 08.06.2008 00:02)
  9. inanır mısınız yazarken bile inanamıyorum. bunu bana nasıl yaparlar hala anlayabilmiş değilim.

bu gece mesaj ışığının yanmasıyla sarsıldım. mesajda giriniz harika olmus yaziyordu.

ne demek bu? bir erkek gecenin bir vakti sözlükte dolaşamayacak mı artık? iyi geceler diyerek bir takım imalarda bulunmanız şart mı? bu mesajı atarken hiç mi utanmadınız ha! ailem beni iyi aile çocuğu olarak yetiştirdi. siz beni taciz edin diye değil. iyi geceler ne demek sorarım size? entrymi beğenmişmiş de. hikaye efendim. yani bugün karımız kızımızla sözlük te gezemeyecek miyiz? karım boşanmakla tehdit ediyor, elin yazarı nasıl sana iyi geceler der diyerek azıma sıçtı. haklı da.

bakın, ben evliyim. bunu kalın kafanıza sokun. iyi geceler diye bir takım imalarda bulunarak bir yere varabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz dostum.
    burada nickini de açıklardım da rencide etmek istemiyorum. tacizci, ahlaksız, ırz düşmanı.

pesin edit: baslik benimdi lan. silinmis, hooop alo. benim lan baslik. moderasyona selam bu arada.
    #3508910 (christian troy, 08.06.2008 00:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryni cok begendim diye mesaj atan tacizci yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » melegim » anno 1701 » yaran okuyucu yorumlari » mahmud ahmedinejat i istanbul da alkislayan kitle » she s so high » lamentations live at shepard s bush empire » yeni sozluk isimleri » muhafazakar pezevenk » tanriya sorulacak tek soru » kamyon arkasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dort gun dort gece » wires » yarim arti » sacini kirmiziya boyayan kizlar » odev yapmayan ogrencinin yandas aramasi » sozlukte ingilizce baslik acmak » cinius » hamas » turk kizlari » yaran entryler