entrylerini okuyunca anlasiliyor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri tum entrylerini okuyunca ciplak hissetmek
  2. 7up i tersten okuyunca put yazmasi
  3. okuyunca terorist oluyorlar
  4. okuyunca siz de bana hak vereceksiniz
  5. uc bes kitap okuyunca bilgin kesilen zat
  6. okuyunca vatan haini oluyorlar
  7. bir kere okuyunca anlayan ogrenci
  8. okuyunca ilginc anlamlar cikan ad soyadlar
  9. nietzsche okuyunca aydin oldugunu sanan insan
  10. gazete okuyunca entel oldugunu sanan insan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entrylerini okuyunca anlasiliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entrylerini okuyunca anlasiliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entrylerini okuyunca anlasiliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entrylerini okuyunca anlasiliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry ve nick uyumu » uludag sozluk » yaran diyaloglar » yaran videolar » karga » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » mustafa kemal ataturk » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » asiti kacmis kola » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alternatif cem uzan vaatleri » kacak kelebek » devedikeni » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » arjen robben » helal olsun dedirten entryler » lost » uludag sozluk moderasyonu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » adalet ve kalkinma partisi » timbilli » 25 kasim 2008 fenerbahce porto maci » kurtleri sevmeyip semame dinlemek » timbilli » timbilli » asli enver » zayiflamak icin sevismek » azgin turbanli tesetturlu hatun » fortis besiktas kupasi » roacuttane » hava indirme » orduevi » ankara il jandarma komutanligi » kolonicilik » heartbreaker » 24 kasim ogretmenler gunu » bana seni gerek seni » zor » hava indirme » misafir odasi » sakarya kosusu » panama bandirali bir kuru yuk gemisi » her guzel gozde onu gormek » hnrna » waldenstrom makroglobulinemisi » yunanistan » imper » halaya girerken yasanan tedirginlik » turkiye sozluk » ayi gibi uyudum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir jedi ile gereksiz polemige girmek » kuveyt turk » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » basliklari yuz metreden taninan yazar » chp grup toplantisina basortululerin alinmamasi » cas » ertugrul » hollywood un en sansli aktorleri » fethullah gulen » basindaki taciz ve tecavuz haberleri