entrylerin silinme sebepleri 

kapat
  1. sözlük moderatörlerinin entryleri sildiginde gösterdigi sebeplerdir. sozluk formati bu sebeplerin dayanagidir. öyle olmalidir.

su ana kadar iki entry'm silindi.

nedenleri de sunlar :

1."sanki biraz hakaret içeriyor gibi. "cetveli kicina sokup"
    bu bilginin kaynağı bulunmadığı için entryniz silinmek zorunda kalmıştır."

2."Entry emin olunmayan,araştırılmamış ve hatalı bilgi içermemelidir.

"al pacino'nun dustaki arkadan cekiminde onun götünü canlandirdi"
    lütfen belgeleriyle beraber tekrar giriniz."

---

Ikisinin de belgesi var elimde, yarin yazili ve görüntülü belgelerini koyuyorum anacim.

Ayrica moderatörlerden acikca bir ricam var;

Lütfen bu sebepler alt alta yazilsin, ona göre kollayalim. Ya da kollamayalim. Ama belli olsun tam olarak. Ve lütfen bu konuda tutarsizlik olmasin. Sözlükte o kadar cok hatali bilgi ve hakaret iceren entry var ki, bu tür entryleri sürekli girmekte israr eden ve cezalandirilmayan o kadar cok yazar var ki, bunun önüne gecilsin istiyorum. devlet buna bi sey yapmasi lazim. moderasyonu göreve davet ediyorum.

not: bugüne kadar sadece iki entrym silindi, o da yukarida bahsi gecen "laz pacino" basligindakiler. onlari da dalga gecmek amacli yazmistim, anin getirdigi bir seydi. ama silinecekse de sözlügün kurallarina dayandirilmali ya da mod acik acik "begenmedim sildim, sanane ulan" demeli. ikisi de kabulümdür.

edit : isbu entry'yi yazarken az önce yazilan diger moderatör ve entry silinmeleriyle ilgili basliklari bilmiyordum. ayrica "silinme sebepleri" diye aradim ama bulamadim. ve son olarak, hic bir moderatörün calisma ve entry göcertme prensibini, hangi uzvuna göre hareket ettigini bilmem, bilemem, beni alakadar etmez. önemli olan tarafsizliktir ve tutarsizlik olmamasi, her entry ve yazara ayni kural uygulanmali.

bir de asagida zaten denilmis : "yukarida yazanlarin hepsi yalan" diye. o zaman niye "kaynak gösterin" ve "hatali bilgi" diye entry ler siliniyor? kaynagi da gösteririm ama loplarina ayirmam.
    #398952 (aftermath, 05.07.2006 16:24 ~ 16:49)
  2. kirlenmiştir, tozlanmıştır, lekelenmiştir, alırsın eline bezi girişiverirsin, ohh misss ... *
    #398959 (montajelemani, 05.07.2006 16:26)
  3. amacina ulastigini düsündügüm baslik. artik moderatörler tarafindan güzel bir sekilde doldurulup uygulanacagi güzel günler bizleri bekliyor.*
    #399172 (aftermath, 05.07.2006 17:48)
  4. sebebini anlayamadığı bir şekilde entry si silinen tek yazar değilmişim dedirten başlık...
    #399185 (gazoz_kapagi, 05.07.2006 17:54)
  5. kişilerin * şahsi görüşlerini uymaması...
    #399190 (shalamar, 05.07.2006 17:57)
  6. "belgelerini ortaya koyarak tekrar entrynizi girebilirsiz. doğruluğu kanıtlanamayan iddialarda bulunmanız halinde gerekli yaptırımları uygulamak zorunda kalacağız. teşekkürler." Böyle bir silinmesebebi var. Moderator arkadaş entrymi silmişsin zaten daha ne belgem olacak? (bkz: tarafsiz moderator istiyoruz)
    #404500 (jayjay, 07.07.2006 17:09)
  7. "başlığın geyikselleşme yüzdesi sözlük formatını tehdit etme noktasına geldiği için otomatik silinme modu devreye girmiştir"**
    (bkz: istatistiğe inanmak)
    (bkz: otomatik silinme modu)
    #413508 (hidrojen, 11.07.2006 01:28)
  8. silinen son entrymin sebebi şu: "vay be..."

bayıldım! ehehee.. hep böyle ayar yemek istiyorum. şukela moderatöre sevgiler!
    #1000027 (sally, 15.12.2006 08:35)
  9. sebep : "hocam bu ne is"

(bkz: ne ayak)
    #1000139 (oumar, 15.12.2006 10:08)
  10. modların yeni yeni çeşitlerini türettikleri bir şey.
    #1209615 (cutcut, 26.01.2007 13:28)
  11. "başlık"lı entrylerin de dahil edilmesini temenni ettiğim sebepler.

misal 1:

başlık: ogle yemegi

entry: beni acıktıran başlık.

misal 2:

başlık: dunyanin en guzel kadini

entry: ilk entrysini benim girdiğim başlık(tı).*

misal 3:

başlık: dunyada yasayan insan sayisi

entry: insanlar zaten dünyada yaşadığından çok saçma bir başlık.*
    #1474567 (keserim ulan topunuzu, 31.03.2007 05:00)
  12. başlığa cevap olabilir.
    tanım içermiyor olabilir.
    ayarın dozu tutturulamamış olabilir.
    bu entry gibi başlığa cevap olabilir.
    #1474569 (zebani, 31.03.2007 05:01 ~ 05:02)
  13. moderatörün entry i beğenmemesi
    entry nin moderatörün muayyen gününe denk gelmesi
    moderatörün size uyuz olması
    entry nin moderatöre uyuz olması -ayar ya da eleştiri-
    #1474590 (mystery, 31.03.2007 05:16)
  14. bunlardan en cok kafa kari$tirani soru ba$liga cevap ve dedirtendir. $uphesiz ki moderasyonda bile bunu kavramami$ bir suru ki$i var. normalde bu iki entry silinme sebebi cogu sozlukte caylak edilme/ucma gibi cezalar alinmasina yol acarken; uludag forum'da boyle bir $ey yoktur.
    #2193561 (iktidarsiz tecavuzcu, 24.08.2007 23:35)
  15. lafin altinda kalma durumudur.
    #2421306 (mayolu pogaca, 03.10.2007 15:43)
  16. "dedirten" öyle bir kelime ki sevgili yazarlar forum/chat ilişkisi yakalanıveriyor hemen bu kelimeyle.

örneğin ;

başlık :"galatasaray'ın uefa kupasını yeniden alması"

tanım 1: galatasaray'ın daha önce 2ooo yılında kazandığı uefa kupasını yeniden kazanması.

tanım 2: hadi canım hadi başka kapıya

tanım 3: hadi canım hadi başka kapıya dedirten söz.

burada ikinci tanım forum/chat ilişkisinden gammazlanıp muhtemelen silinecek fakat üçüncü tanımı yapan uyanık bir insan ya ! tanım 2'deki cümlenin sonuna "dedirten söz" ekliyor ve yırtıyor mevcut şartlarda yırttığını sanıyor oysa yırtamıyor.

Bir örnek daha...

başlık : tanrı'nın çocuklugu

tanım 1 : tanrı'nın 0 ile 7 arasındaki hali

tanım 2 : günah giriyorsun dedirten söz.

tanım 3 : ulan sen dinsiz misin dedirten söz.

tanım 4 : Allah belanı versin dedirten söz.

tanım 5 : Allah asıl sizin belanızı versin dedirten söz.

yukarıdaki beş tanımda mevcut şartlar da illegal lakin onları illegallikten kurtartırıldığı nı sanan şark kurnazı yaza bariz forum/chat ilşkisinden "dedirten söz" ile çıkma çalışıyor ama çıkamıyor.

Sözlük hayatıma girdikten sonra "dedirten" hakkında inanılmaz yargılara varmadım değil.Sözlükte tanım isteniyor ki başlığın size ne dedirttiği değil ayrıca bu başlığa cevap yazmak ile de aynı...

Örnek :

Başlık : merhaba

tanım 1 : Sana da merhaba dedirten söz.

tanım 2 : Aleyküm selam dedirten söz.

tanım 3 : nasılsın?

tanım 4 : asl

tanım 5 : 57/male/doktor

Bu örnek ile ilgili açıklama yapmaya bile gerek yok.
    #2622632 (redfather, 23.11.2007 21:39)
  17. sol goruslu yazarlar arasindaki dayanismanin onemi

duysun sesimizi duysun dost düşman
    meydanlarda birlik olmaya geldik
    el ele kol kola omuz omuza
    özgürlüğün türküsünü demeye geldik

diyen her yazarın kendisini yalnız hissetmemesi açısından bu dayanışmanın önemi büyüktür.

edit: sözlükte sol görüşe duyulan nefretin çok net ortaya çıkmasına yardımcı olan, hala sosyal demokrasiyi savunan insanlara koommüünüst lan bu şeklinde tepki verildiğini görmemizi sağlayan başlıktır.

buyrun bunun silinme sebebini açıklayın...
    evet süreniz başladı...
    #3569699 (swarfest, 22.06.2008 14:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entrylerin silinme sebepleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entrylerin silinme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entrylerin silinme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entrylerin silinme sebepleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » huseyin uzmez in turkiye nin m jackson u olmasi » sisli de bir durumcunun el ilani » udinese fc » eksi sozlukten baslik calan mal » nuria bermudez » ellen degeneres » rakibimi seviyorum » poisonx » kadikoy iskelesi » tck madde 86 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » introzonal seks » bekaretin el degmemis tarihi » prof dr habib umur » dort gun dort gece » pollyanna » oral seks » getafe » sen git kardesin gelsin » ben almanca biliyorum » arthropoda