entrylerin ciddiye alinmamasi 

kapat
  1. bir entry girersin,sonra beklersin birileri de bişey yazsın diye,dakikalar geçer,kimse bir şey yazmaz,üzülürsün,kendini yetersiz hissedersin...Yaratıcılık eksi değerlere düşer...Ne vahim bir durumdur yazarın başına gelen...
    #365268 (alem, 22.06.2006 00:15)
  2. hiç merak edilmemesi gereken durumdur,
    bilakis ciddiye alınmakla kalınmayıp altına entry girilesi, kendimizden bir şeyler bulmamıza yardımcı olan entryleri yazanlar söylerler genelde bunu. * *
    #365276 (can, 22.06.2006 00:17)
  3. yazılacak herşeyin yazılması veya süper bir entry girilmesi halinde kimsenin onun altına yazmaya cesaret edemediği, hatta kıyamadığı bir durum da olabilir..ciddiye alınmama gibi algılamamak gerekir her seferinde..
    #365296 (atan alir spor, 22.06.2006 00:23 ~ 19:18)
  4. bunun en önemli sebebi girdiğin başlığın ne kadar geniş bir konuyu kapsadığıdır.dar alanlı bir konu seçen yazar bunu baştan kabullenmelidir
    #365323 (white pages, 22.06.2006 00:36)
  5. bu başlığın o grup içinde olmadığını söyleyebileceğim hatta bayağı bir ciddiye alındığını bile diyebileceğim durum * *
    bu da tam tersi durumlar için ;

(bkz: bir başlıkla entryleri alt üst etmek)
    #365363 (white pages, 22.06.2006 00:55 ~ 00:56)
  6. bir sonraki aşamasında sözlüğü tasak oglanina yapabilecek olay.
    buraya sadece geyik amaçlı insanların sözlüğe verdikleri zararın başında gelir.
    ciddi bir düşünce belirtince ya eksi oylanırsın ya da ciddiye alınmazsın.. buradaki tek sorun sürekli geyik yapmamanızdır.
    #367077 (darkolog, 22.06.2006 19:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entrylerin ciddiye alinmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entrylerin ciddiye alinmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entrylerin ciddiye alinmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entrylerin ciddiye alinmamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » eski sevgilinin beni hala seviyor musun demesi » durmadan zirlayip asik olan mal kiz » daniel gonzalez guiza nin ani defteri » gocmen polisi » sitki demirkan » korsanlarin mustafa filminin kopyasini basmamasi » nokia n gage » serenity » huseyin ali riza albayrak » anap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ekmek iscileri » id » adim adim anal seks » mahfel » yenikent » mesgale » deprem » sinavdan ilk cikan ogrenci » uludag sozluk » gesamtkapitalrentabilitaet