entrylerimle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entrylerimle gomun beni
  2. seni entrylerimle doverim
  3. nickimle degil entrylerimle hatirlanmak isterim
  4. nickimle anla beni entrylerimle yargila
  5. tanimsal entrylerimle gundemde kalmak istiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entrylerimle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entrylerimle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entrylerimle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entrylerimle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry ve nick uyumu » uludag sozluk » yaran diyaloglar » yaran videolar » karga » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alternatif cem uzan vaatleri » arjen robben » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » devedikeni » helal olsun dedirten entryler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » july4th » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk moderasyonu » adalet ve kalkinma partisi » denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » ferhat tunc » omer urundul » bacak fetisisti » vietnam » bilkent universitesi makina muhendisligi » l » singapur » ekmeksiz ye » iktidarsiz jigolo » cagdas bale toplulugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozlukteki terbiyesizler » banglades » moderatoru gammazlayan gammaz » kadina yonelik siddet » turk hava kurumu » force india » turkiyem turkiyem cinnetim » seagull » dort gun dort gece » filipinler