entrylerimi unuttum 

kapat
  1. hayvan ara şeklinde bir özelliği dört gözle bekleyen, yazdıklarını tekrar bulabilmek için yanıp tutuşan yazarın ilk dileği. (bkz: ikincisi şukela)
    #44044 (devedikeni, 29.01.2006 13:27)
  2. (bkz: entrymi kaybettim hukumsuzdur)
    #239886 (july4th, 13.05.2006 16:05)
  3. yazdığı entry sayısını kendi bile unutan kişilerin başına gelen hadise.
    #239897 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 16:07)
  4. son girdigi entryleri -ki 40 denedir- tek tek silerek hepsini görebileceği hatırlatılması gereken yazar yakaşıdır.*
    #239899 (redwinemania, 13.05.2006 16:07)
  5. (bkz: unuttuğu entryi bulmak için son entrylerine tek tek kıyan yazar) *
    #239903 (july4th, 13.05.2006 16:08)
  6. (bkz: entrylerini tek tek not eden yazar modeli)**
    #239948 (sadakatsiz, 13.05.2006 16:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entrylerimi unuttum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entrylerimi unuttum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entrylerimi unuttum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entrylerimi unuttum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » boys anilar » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » boylumlama » mercedes capacity » bayandan satilik ruj » njord » bmv plakali bmw ye binmek » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » creep » estranged » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » damacanaya fazla basilan andaki caresizlik » bitmeyen sevda » paraguay » 26 agustos » 22 kasim » dedeagac » poisonx » kabare dev aynasi » ceviz » gezilesi internet siteleri