entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek 

kapat
  1. "yaa,onu ben yazacaktım","herşeyi yazmışlar anasını satayım","ben daha ne yazayım ki" gibi cümleleri söyleten entryler bütünüdür.daha çok 4. ve 5. nesil yazarlarında hasıl olan bu durum gittikçe bakiniz vermekle yada yazamamakla son bulur.
    #3717709 (nessaj, 25.07.2008 11:49)
  2. bir karikatürü hatırlatan başlıktır..

-işte tekerleği icad ettim...

+ bulunabilecek her sey bulundu.insanlık sona ulaştı.
    *
    #3717948 (bilgehan, 25.07.2008 12:40)
  3. tamamen kisinin dusunebilme kapasitesiyle dogru orantili bir tikanikliktir. dusunmeden de entry girebilmek gerekir bazen.
    #3717966 (anch, 25.07.2008 12:44)
  4. düşünce seviyesinin düşmesi ile orantılıdır.
    #3718099 (erbain, 25.07.2008 13:03)
  5. her yazarın başına gelebilen üzücü bir olaydır. aslında entrylere bakmadan da olmaz o zaman aynı şeyleri 100 kere tekrarlamaya gider bu.
    #3718133 (glylay, 25.07.2008 13:09)
  6. kendi düşüncesini ifade etiği sürece üzerinde çok da durulmaması gereken bir konudur.
    #3718154 (bedevix, 25.07.2008 13:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » sari cizmeli mehmet aga » alzheimer » maca asi » izmir den ankara ya okumaya gitmek » mahmud ahmedinejat i istanbul da alkislayan kitle » google » carsaf giyenlere potansiyel chp li gozuyle bakmak » issiz adam » asik olunan kizin bana sevgili bul demesi » kamu ihale kurumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi » 2029 » mindfreak » kisa zamanda ortamin en iyisi olmak » m m m m m m m m m m m m m » rap » microsoft » dort gun dort gece » her basliga entry giren yazar » yatak performans katsayisi