entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar 

kapat
  1. muhtemel bir yazar niki. ah ah. zamaninda almadik. *
    #2062733 (iktidarsiz tecavuzcu, 03.08.2007 14:52)
  2. "çok tanımıyorum ama pasımı da esirgemiyorum." demenin başka bir yolu.
    #2062786 (Loras, 03.08.2007 15:02)
  3. yeni yazarları karşılama sözü. ne mutlu, hiç olmazsa dekolteleriyle dikkat çekmiyorlar. herkes kafasınakileri yazıyor. bize zıt veya değil, hiç olmazsa tüm yazarlar fikir üretecek kadar zeki.
    #2063995 (tepesersemi, 03.08.2007 18:41 ~ 18:50)
  4. yeni gelen bir yazarin altina girilebilecek kli$e entrylerin ilki.
    #2064005 (hoyfjeldsbilde, 03.08.2007 18:43)
  5. klişe olsa bile doğrudur. bir yazar hoş geldin girdisi yazılıyorsa eğer belli ki o yazar dikkatinizi çekmiştir ve o yüzden hoş geldin girdisi girilmiştir.
    #2064018 (desiree, 03.08.2007 18:45)
  6. yeni yazar olmuş herkesin "acaba ben mi" diye tıkladığı başlık...

kendimden biliyorum.
    #2064033 (illumination, 03.08.2007 18:46)
  7. "çok neşeli bir insan" mottosunun başka bir formatı.
    #2064177 (aldair, 03.08.2007 19:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryleri ile dikkat ceken hosgelmis yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » babanin cocugunu dovmesine izin vermeyen anne » parmakla gosterilmek » inadina akp » oglanimsi » 2008 uludag sozluk odulleri » turk hava kurumu » zehir » hakki bulut un henuz 3 yasindaki kardesi » atesle vaftiz olmak » cirdigis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vitesle seks yapan kadin » altta kalanin cani ciksin » maraton » google » kamu ihale kurumu » otobusteki imdat cekicini alip eve goturmek » messi elazigspor da » emekci kadinlar dernegi » lodos bizi teget gecti hamdolsun » etimoloji