entryleri ben penceresini kullanarak okumak 

kapat
  1. ilkokulda o ilk defa gördüğümüz şekilleri * parmağımızı gözün odaklandığı yer ile parelel bir şekilde gezdirerek okumak daha sonraları insanoğlunda, yazıları çeşitli aparatlar kullanarak okumayla devam eder. örneğin; lise yıllarında ve daha sonrasında yazıları kalem eşliğinde okumak vb..

ben de demin bu çeşitliliğe renk getireceğini fark ettiğim bir hadiseyi gerçekleştirmiş bulunmaktayım -ki bunun gururu içerimde, salakça tebessümü ise gül cemalimde durmaktadır.; ben butonuna basınca çıkan pencerenin üst kısmını tutarak odaklandığınız noktaya parelel olarak pencereyi (yazılara silme bir şekilde altlarından) sürüklemeyi becerebilirseniz bu eşsiz gereksizliği yaşamış ve yeni bir maceraya doğru adım atmış olacaksınız. ekstra promosyon olarak şirinleri görme ihtimaliniz bile var.

bir sonra ki aşama ise olayı biraz daha kapsamlı tutarak, sözlüğün explorer penceresini kullanarak başka yerlerdeki yazıları okumak olacaktır. bu konuda bir deneyimim olmadı ama denemeden önce doktorunuza bir başvurun derim. esen kalın...
    #1314816 (metalycra, 17.02.2007 06:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryleri ben penceresini kullanarak okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryleri ben penceresini kullanarak okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryleri ben penceresini kullanarak okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryleri ben penceresini kullanarak okumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek » adriana lima nin var misin yok musun a katilmas » insan vucudu » fayda maliyet analizi » hipotiroid » fayda maliyet analizi » ataturk olmasaydi sozlukte yazamazdin serefsiz » makinalasmak » balkan turkuleri » canlar kimin icin caliyor » ahmet ersavci » ahmet ersavci » gunes kutlesi » vtunnel com » eskimotube » eskimotube » lafmacun org » zeynep candan ozkaynak » mektup » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » inadina akp » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » asik olunan kizin bana sevgili bul demesi » karma sisteminin isleyisi hakkinda teoriler » bir erkekten en nefret edilen an » kedi sesi cikaran adam » mahatma gandhi » kahraman kiral » jackson mania » kendini disardan izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » john stuart mill » aids li bir kadinla bilerek sevismek » ido » bir gun beni arzularsan » asya card » dalya » nokia 6600 » dogmamis bebege mektup » bekaretin el degmemis tarihi » sms dilinden anlamak